Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Concerts de Guille Milkyway i Side Chick en una festa a la Fàbrica Moritz
  • CA

Moritz tindrà una nova cervesa entre el seu catàleg i la seva presentació servirà d’excusa per organitzar un vespre de concerts a la seva seu, a la ronda Sant Antoni. Hi actuaran Side Chick i Guille Milkyway, el cantant de La Casa Azul, com a Dj. La cita està preparada per celebrar-se el dia 7 de juliol per acabar d’arrodonir la benvinguda a una cervesa que es dirà Moritz 7, la seva primera lager totalment de malt.

La festa a la sala annexa de la Fàbrica Moritz convidarà a un exemplar de la nova beguda a cada participant i l’entrada serà gratuïta fins a omplir l’aforament de l’espai. Les sessions musicals s’iniciaran a les 19h, quan actuarà Side Chick, i acabaran a les 22h, quan Milkyway finalitzi les seves dues hores com a Dj. 

Side Chick és un trio glam rock format per Maïa Vidal, la cantant barcelonina Scarlett i Eduardo Benatar, bateria d’origen veneçolà, component de la banda “Luz Verde” que va ser nominada als Grammy. Han tocat a diversos festivals com el BAM i el Petit Comitè amb alguns dels seus temes més coneguts com Superman, My Love For You o Shut Your Whore Mouth.

Per la seva part, Guille Milkyway, productor de diferents músics, ha editat també dos EPs i les seves sessions com a punxadiscos són conegudes per recórrer els èxits de la música pop de tots els temps, des del Yo quiero bailar de Sonia i Selena o Oh, Pretty Woman de Roy Orbison fins a la La Revolució Sexual un dels hits de la seva banda. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa