La cavalcada de Tres Tombs de Sant Antoni, ajornada al juliol

La festa, celebrada també a Sant Andreu de Palomar, s'adapta a la pandèmia amb formats telemàtics

La 196a cavalcada dels Tres Tombs del barri de Sant Antoni (Eixample) s’hauria d’haver celebrat avui. La festa, catalogada com a patrimoni d’interès nacional, s’havia adaptat a la pandèmia i s’havia convertit en una exposició de carros i carruatges a la ronda Sant Antoni. Finalment, però, les restriccions sanitàries derivades de la tercera onada de contagis de la Covid-19 han obligat a ajornar la festa.

Així, Sant Antoni viurà la cavalcada al juliol, segons ha anunciat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat. La decisió l’ha pres la Federació dels Tres Tombs de Sant Antoni de Barcelona, formada per l’Arca de Noè, l’associació de veïns de Sant Antoni, la germandat de Sant Antoni i Sant Antoni Comerç.

Per substituir la festa habitual, s’ha creat el joc de Sant Antoni i el dimoni, accessible a través de l’ordinador, el mòbil o la tauleta tàctil. El recapte de l’ONG Veí a Veí i la trobada amb els banderers infantils també salten al juliol, segons ha detallat el consistori.

Tres Tombs adaptats a Sant Andreu

Al barri de Sant Andreu de Palomar (Sant Andreu) també se celebra els Tres Tombs. Per fer compatible la festa amb la pandèmia, s’ha creat el joc Tres Tombs Infernals Escàpols, un joc interactiu que imita el format escape room. El joc va començar l’11 de gener i acabarà el 23. Cada vegada que se supera una prova, els participants reben un codi que dona accés a un formulari que s’ha d’omplir per demostrar que s’ha superat el joc. Això dona accés a un sorteig d’una samarreta amb un disseny de La Satànica de Sant Andreu, un got reutilitzable de La Satànica i una mascareta de La Satànica.

Més informació

Nou comentari