Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La cavalcada de Tres Tombs de Sant Antoni, ajornada al juliol
  • CA

La 196a cavalcada dels Tres Tombs del barri de Sant Antoni (Eixample) s’hauria d’haver celebrat avui. La festa, catalogada com a patrimoni d’interès nacional, s’havia adaptat a la pandèmia i s’havia convertit en una exposició de carros i carruatges a la ronda Sant Antoni. Finalment, però, les restriccions sanitàries derivades de la tercera onada de contagis de la Covid-19 han obligat a ajornar la festa.

Així, Sant Antoni viurà la cavalcada al juliol, segons ha anunciat l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat. La decisió l’ha pres la Federació dels Tres Tombs de Sant Antoni de Barcelona, formada per l’Arca de Noè, l’associació de veïns de Sant Antoni, la germandat de Sant Antoni i Sant Antoni Comerç.

Per substituir la festa habitual, s’ha creat el joc de Sant Antoni i el dimoni, accessible a través de l’ordinador, el mòbil o la tauleta tàctil. El recapte de l’ONG Veí a Veí i la trobada amb els banderers infantils també salten al juliol, segons ha detallat el consistori.

Tres Tombs adaptats a Sant Andreu

Al barri de Sant Andreu de Palomar (Sant Andreu) també se celebra els Tres Tombs. Per fer compatible la festa amb la pandèmia, s’ha creat el joc Tres Tombs Infernals Escàpols, un joc interactiu que imita el format escape room. El joc va començar l’11 de gener i acabarà el 23. Cada vegada que se supera una prova, els participants reben un codi que dona accés a un formulari que s’ha d’omplir per demostrar que s’ha superat el joc. Això dona accés a un sorteig d’una samarreta amb un disseny de La Satànica de Sant Andreu, un got reutilitzable de La Satànica i una mascareta de La Satànica.

Més notícies
La proximitat entre ERC i ‘comuns’ protagonitza el vessant polític de la cavalcada de Tres Tombs
Notícia: La proximitat entre ERC i ‘comuns’ protagonitza el vessant polític de la cavalcada de Tres Tombs
Comparteix
La majoria de partits hi han fet referència, mentre que Josep Bou ha parlat sobre Vox
Imatge d'arxiu d'una noia caminant pe Barcelona, amb el mòbil a la mà / Jordi Play
Les 10 bones notícies per Barcelona més llegides del 2020
Notícia: Les 10 bones notícies per Barcelona més llegides del 2020
Comparteix
Un recull de bones notícies que han trencat amb el degoteig d'informacions colpidores a Barcelona en plena crisi del coronavirus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa