Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El festival on es poden tastar els plats de 22 reconeguts xefs de Barcelona

Hi ha bones notícies per als amants de la gastronomia. Aquest cap de setmana, 20 i 21 de maig, se celebrarà a l’antiga Fàbrica de l’Estrella Damm la tercera edició del festival gastronòmic Time To Eat Fest, organitzat per Time Out. Aquest esdeveniment és especial perquè reuneix 22 dels millors xefs de Barcelona per tal que ofereixin al públic alguns dels seus plats exclusius. Es tracta de degustacions de primer nivell fetes amb productes catalans.

Per tal d’entendre la magnitud del festival, és útil saber que l’any passat va atraure al voltant de 8.000 assistents. Aquest any es podrien assolir xifres similars si tenim en compte que hi participaran 16 restaurants de la ciutat i que oferiran un total de 13 platets salats i tres dolços. Això no és tot. Un altre dels grans atractius d’aquest esdeveniment és que es podran degustar mentre sona la música de DJs icònics i es fan tallers i activitats infantils.

Plats gurmet

Un dels xefs que assistirà al festival és Marc Pérez, del restaurant La Sosenga. Les arrels d’aquest restaurant són la cuina catalana medieval i la seva combinació estrella és el salat i el dolç. El plat que elaborarà per l’ocasió és Vedella dels Pirineus catalans, que anirà acompanyat de pa de pagès català i clementines de les Terres de l’Ebre.

Tanmateix, hi participaran els xefs Víctor Gonzalo i la Sofia Janer (exconcursant de MasterChef), de la pastisseria Dramerie. La feina feta en aquest establiment va fer que Janer fos escollida entre els 200 talents joves del 2022 del Basque Culinary Center. A les persones que assisteixin al Time To Eat Fest els hi oferiran el Pastís de DOP Formatge l’Alt Urgell i la Cerdanya amb mantega.

Pel que fa a les activitats, es podrà participar en tasts de cerveses Damms, formatges i vi. També hi haurà tallers sobre noves tendències de cuina saludable, que ensenyaran els arts de cuinar kimchi i sushi vegà. Un altre més hedonista i que es farà al final del festival és el taller de còctels.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa