Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els barcelonins estrenen la clariana de Glòries
  • CA

El primer cap de setmana amb la clariana de Glòries oberta ha servit perquè moltes famílies del barri comencin a conquerir aquest nou pulmó verd de la ciutat que s’ha estrenat amb un any de retard i força restriccions. L’Ajuntament va anunciar a principis de setmana l’esperada obertura de la clariana, que de moment només és accessible per fer activitats dirigides com taitxí o jocs infantils.

Aquest diumenge al matí s’ha pogut veure moltes famílies a una activitat amb jocs infantils que s’organitza els dissabtes i diumenges de 10.00 a 13.00 hores. Al setembre s’iniciarà una segona fase amb la incorporació de més activitats i un servei de gandules per “consolidar un model de gestió i coproducció d’equipament a l’aire lliure”.

Inauguració amb retard

En un principi, la clariana de Glòries s’hauria hagut d’inaugurar el juny del 2020, però una plaga d’insectes va obligar a endarrerir la seva obertura. Un cop solucionada, l’Ajuntament es va comprometre a obrir-la a finals del passat mes de març, però finalment no s’ha donat llum verda a la seva inauguració fins ara i amb força restriccions d’ús. Durant aquestes setmanes s’iniciaran contactes amb les entitats i escoles de l’entorn per incorporar més activitats al calendari.  

L’Ajuntament ha explicat que treballa per al foment, en aquest gran espai d’una hectàrea amb gespa, d’activitats gratuïtes i obertes a la ciutadania durant tot l’any. Al conjunt del parc, de 20.400 metres quadrats, també hi ha 400 arbres, més d’un quilòmetre de circuit esportiu, 175 seients per fomentar els espais d’estada i una zona de jocs infantils.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a juliol 04, 2021 | 20:00
    Ricard juliol 04, 2021 | 20:00
    Veure ciutadans trepitjant gespa en aquest cas potser no és prohibit, però a un que ha cuidat gespa l'imatge no li fa gens el pes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa