Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La clariana de Glòries obrirà a finals de març

La clariana de Glòries per fi té data d’obertura. El govern municipal es va comprometre amb JxCat al plenari del districte de l’Eixample a obrir-la al públic a finals de març. En principi, el nou espai verd de la plaça de les Glòries s’hauria hagut d’inaugurar el juny del 2020, però una plaga d’insectes va obligar a endarrerir la seva obertura.

D’aquesta, els barcelonins recuperaran de manera oficial un espai vital per a oxigenar la zona, més quan encara estan vigents les restriccions de mobilitat que impedeixen sortir de Barcelona. Tot i que oficialment estava tancada, han sigut molts els veïns que han ignorat la prohibició d’entrar-hi i durant les èpoques més dures de la pandèmia han fet seu el parc.

Clariana Glòries
Desenes de persones s’han acostat a passar el dia a la clariana central de Glòries / MMP

A finals d’octubre, quan la tercera onada va obligar a tancar els bars i a reduir l’aforament de molts negocis, molta gent va aprofitar el bon temps per acostar-se fins a la clariana de les Glòries per passejar, fer un pícnic o simplement trobar un espai a l’aire lliure per xerrar i passar l’estona amb familiars i amics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa