La clariana de Glòries obrirà a finals de març

S’havia d’inaugurar fa nou mesos, però molts barcelonins la visiten igualment

La clariana de Glòries per fi té data d’obertura. El govern municipal es va comprometre amb JxCat al plenari del districte de l’Eixample a obrir-la al públic a finals de març. En principi, el nou espai verd de la plaça de les Glòries s’hauria hagut d’inaugurar el juny del 2020, però una plaga d’insectes va obligar a endarrerir la seva obertura.

D’aquesta, els barcelonins recuperaran de manera oficial un espai vital per a oxigenar la zona, més quan encara estan vigents les restriccions de mobilitat que impedeixen sortir de Barcelona. Tot i que oficialment estava tancada, han sigut molts els veïns que han ignorat la prohibició d’entrar-hi i durant les èpoques més dures de la pandèmia han fet seu el parc.

Clariana Glòries
Desenes de persones s’han acostat a passar el dia a la clariana central de Glòries / MMP

A finals d’octubre, quan la tercera onada va obligar a tancar els bars i a reduir l’aforament de molts negocis, molta gent va aprofitar el bon temps per acostar-se fins a la clariana de les Glòries per passejar, fer un pícnic o simplement trobar un espai a l’aire lliure per xerrar i passar l’estona amb familiars i amics.

Nou comentari