Els barcelonins conquereixen la clariana central de Glòries

Desenes de persones passen el dia al parc, que encara no està obert al públic

Els barcelonins han conquerit la clariana central de la nova plaça de les Glòries, que ha estat tancada al públic des de la inauguració de la zona per permetre l’arrelament de la gespa i fomentar el creixement de les plantes i els arbres per ampliar la seva biodiversitat. Amb les noves restriccions sanitàries que han obligat a tancar els bars i reduir l’aforament de molts negocis, desenes de persones s’han acostat fins a les Glòries per gaudir del parc.

En principi la clariana central s’havia d’haver obert al públic aquesta primavera, però l’esclat de la pandèmia va posposar els plans, que de fet encara no tenen data. Molts veïns han aprofitat el bon temps d’aquest diumenge per saltar les petites tanques d’accés i han passat el dia a la gespa. S’hi ha pogut veure parelles, famílies amb nens i grups d’amics xerrant, jugant o menjant.

Altres parcs també han notat l’augment de visitants. “Feia dies que havíem quedat per dinar, però amb les noves mesures hem buscat una alternativa“, explica el Ferran, un veí de Barcelona que ha passat la tarda amb la seva companya al parc de la Ciutadella. De fet, les persones habituades a fer pícnics al parc reconeixen que avui han vist més gent que altres dies, tot i que en cap moment s’han observat grans aglomeracions.

Més informació

Nou comentari