Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els defensors de l’Hermitage escampen rèpliques d’obres d’art per Barcelona

Barcelona s’ha llevat aquest divendres amb rèpliques d’obres d’art, algunes de les quals muntades sobre cavallets, en indrets emblemàtics com la Sagrada Família o el Passeig de Gràcia. Són almenys una desena i porten la signatura de la plataforma +CulturaXBcn, una organització per impulsar que el Museu Hermitage s’instal·li al districte de Ciutat Vella.

L’Hermitage és una institució cultural que compta amb més de tres milions de peces culturals, d’entre les quals, algunes rèpliques que han aparegut aquest matí, com la Composició VI de Kandinsky o La verge nena en oració de Zurbarán.

La plataforma +CulturaXBcn no es rendeix després que s’hagi posat en dubte la viabilitat del projecte tant des de l’Ajuntament, que aquesta setmana va reiterar el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, com de la Generalitat. Les llegendes que hi ha els quadres són prou explícites: “T’agradaria gaudir-lo?” o “Segur que t’ho vols perdre?”. L’organització ha penjat, a més, un vídeo titulat L’última oportunitat per portar el museu a Barcelona.

 

Més notícies

Collboni: “Els estudis de l’Hermitage expressen moltes dificultats, especialment de mobilitat”

Notícia: Collboni: “Els estudis de l’Hermitage expressen moltes dificultats, especialment de mobilitat”
Comparteix
El primer tinent d'alcaldia ha valorat els nous pressupostos com un punt d'inflexió en l'oferta que es podrà fer de pisos de protecció oficial per a lloguer
Notícia: Collboni: “Els estudis de l’Hermitage expressen moltes dificultats, especialment de mobilitat” - Mobile

El regidor de Ciutat Vella s’esmena sobre l’Hermitage després de l’entrevista al TOT Barcelona

Notícia: El regidor de Ciutat Vella s’esmena sobre l’Hermitage després de l’entrevista al TOT Barcelona
Comparteix
L'Ajuntament tindrà l'última paraula sobre el projecte museístic al port | Els comuns recelen dels efectes col·laterals sobre la Barceloneta
Notícia: El regidor de Ciutat Vella s’esmena sobre l’Hermitage després de l’entrevista al TOT Barcelona - Mobile

Nou comentari

Comparteix