Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Coldplay atura el concert amb motiu d’una mostra castellera

El grup de música britànic Coldplay va oferir aquest dimecres el primer dels quatre concerts que acull aquests dies a l’Estadi Olímpic. El concert d’aquest dimecres es va fer en el marc de la gira ‘Music of the Spheres World Tour’ i el líder de la banda, Chris Martin, va prometre que seria memorable. “Farem el millor xou de la nostra vida”, va assegurar.

Un dels detalls més destacables i atípics del concert és que Martin va aturar-lo quan va veure el que podria ser un pilar de dos. També va aprofitar l’aturada per compartir l’admiració que li generava aquesta mostra castellera. “És increïble. És el millor que he vist mai en un concert”, va dir mentre la jove que protagonitzava el pilar el saludava emocionada.

Cal destacar que el grup va tocar algunes de les cançons que l’ha fet mundialment conegut, com ‘Viva la vida’, ‘Clocks’ ‘The scientist’, ‘Adventure of a lifetime’ i ‘Paradise’. Tanmateix, els britànics van reservar una part de l’espectacle per commemorar a Tina Turner, ja que poc abans que se celebrés s’havia conegut la seva mort.

Quatre esperats concerts

Les entrades pels tres concerts de Coldplay a Barcelona van sortir a la venda el passat mes d’agost. Al cap de pocs minuts, ja hi havia una llarga cua de fans esperant per adquirir els tiquets. Una hora més tard, la cua arribava a més de 400.000 persones. Per aquest motiu, la promotora Live Nation va anunciar un concert addicional i va posar més entrades a la venda. En el calendari hi ha un total quatre dies de concert: el 24, 25, 27 i 28 de maig. És a dir, encara en falten tres. L’Estadi Olímpic té una capacitat de per a 55.000 persones. Això vol dir que Coldplay espera aproximadament més de 200.000 espectadors entre els quatre xous.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa