Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Coldplay anuncia un quart concert a Barcelona
  • CA

Coldplay farà un quart concert a Barcelona davant “l’espectacular demanda” per les actuacions que s’havien anunciat anteriorment. Segons ha informat la productora Live Nation, el grup britànic tocarà al Estadi Olímpic el 28 de maig, sumant-se així al 24, 25 i 27 de maig.

Les entrades pels concerts de Coldplay a Barcelona han sortit a la venta aquest dijous a les 10 hores. Als poc minuts ja hi havia una llarga cua de fans esperant per adquirir els tiquets. Una hora més tard, la cua arribava a més de 400.000 persones. Per aquest motiu, Live Nation ha anunciat un concert adicional i ha posat a la venta les entrades pel seu web i Ticketmaster.

L’Estadi Olímpic té una capacitat de per a 55.000 persones, però ja s’ha confirmat que no estan tots els seients disponibles. Així doncs, Coldplay espera aproximadament més de 200.000 espectadors entre els quatre concerts.

Reacció dels fans

L’increïble demanda per comprar una entrada ha causat un gran furor a les xarxes. Molts fans s’han sorprès i decepcionat després de saber que possiblement no podrien veure Coldplay a l’Estadi Olímpic. Tot i entrar a la web de Live Nation i Ticketmaster a les 10 en punt, molts han hagut d’esperar un llarg temps per adquirir l’entrada.

Alguns dels que han aconseguit comprar-la han volgut mostrar la seva alegria a través de Twitter. Molts encara segueixen davant la pantalla de l’ordinador per veure si poden comprar-ne una.

Chris Martin torna a Barcelona després de sis anys

El grup del cantant Chris Martin és la primera vegada que visita Barcelona des del 2016. quan van actuar en aquest mateix emplaçament. La nova gira de Coldplay va arrencar a Costa Rica al març i el grup ha voltat des d’aleshores per tota l’Amèrica Llatina, els Estats Units i més recentment van aterrar a Londres, amb una sèrie de concerts a Wembley. Els britànics han anunciat ara les dates europees de la gira, amb Barcelona com a única parada a l’Estat, i amb concerts també a Itàlia, Portugal, Suïssa, Dinamarca, Suècia i els Països Baixos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa