Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cinc personatges del Museu de Cera, de visita al Palau Güell de Gaudí

El Museu de Cera de Barcelona ha cedit quatre de les seves figures al Palau Güell. Durant tot el cap de setmana, l’edifici de Gaudí comptarà amb aquests visitants excepcionals. Segons explica la Diputació de Barcelona, són quatre figures “estretament relacionades amb l’edifici” i un convidat “especial” i “inesperat” que, tot i que no tenir relació amb l’edifici de Gaudí, serà “molt benvingut per la seva fama i personalitat reconeguda mundialment”. La nota no resol amb exactitud qui són aquests personatges enigmàtics, que es podran visitar en diferents racons del Palau, juntament amb la resta d’obres que sempre són presents en aquest espai.

La iniciativa s’emmarca en la Nit dels Museus, que permet visitar el Palau íntegrament i, si es vol, pujar al terrat per gaudir d’un “il·luminat especial” dissenyat especialment per a la nit de dissabte. Al subterrani, també es podrà visitar l’exposició ‘Gaudí&trencadís’. Les entrades es podran adquirir a la web del Palau Güell a partir d’aquest dimecres des de les 10 hores. Les entrades són limitades.

Les nits del Palau Güell, la cita de l'estiu / Foto: Ramon Manent - Diputació de Barcelona
El pati del Palau Güell | Ramon Manent

El ‘nou’ Museu de Cera

El Museu de Cera es va renovar l’any 2020 i ara comença a viure una segona joventut, després d’anys marcats per la pandèmia. L’espai compta amb 28 sales temàtiques, més de 120 figures icòniques del món del cinema, l’esport, la música, la faràndula o l’actualitat. Des de Billie Eilish fins a Úrsula Corberó, passant per il·lustres catalans com els germans Roca, Rosalia, Pau Gasol i Marc Márquez, o personatges ben estimats com Leo Messi. També Serena Williams, Brad Pitt, DiCaprio o Obama es poden visitar en aquest singular espai que repassa la història a través de les figures de cera. Una de les últimes incorporacions és la de l’estimat Juanito del bar Pinotxo del Mercat de la Boqueria, que ha mort recentment després de vuit dècades darrere la barra del seu bar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa