Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els museus de Barcelona que podràs visitar gratis durant La Nit dels Museus

La celebració de la Nit dels Museus 2023, nit en la qual es poden visitar gratis molts museus, es troba a un horitzó proper. Tindrà lloc el pròxim 13 de maig i hi participaran fins a 90 equipaments i museus de vuit municipis de l’àrea metropolitana: Barcelona, Badalona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Joan Despí i Santa Coloma de Gramenet. Aquesta xifra suposa un nou record per a aquesta nit especial.

El que més interessa els barcelonins són els museus de la ciutat que es podran visitar. Per una part, estan els que participaran per primera vegada a La Nit dels Museus: l’antiga seu de l’Editorial Gustavo Gili; La Model – Espai de Memòria, el Mirador Torre Glòries, el Moco Museum, el MUHBA Bon Pastor, el MUHBA Santa Caterina i el Servei d’Arqueologia de Barcelona – Refugi Antiaeri Plaça del Diamant.

D’altra banda, hi ha museus que no van poder obrir l’edició anterior, però sí que ho faran el pròxim 13 de maig. Alguns d’ells són el Centre Obert d’Arquitectura – Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, KBr Fundación MAPFRE, el Memorial Democràtic, el MUHBA Casa Padellàs, el MUHBA Fabra i Coats i el Museu Egipci de Barcelona, entre altres.

Exposicions temporals

Tanmateix, es podrà gaudir d’exposicions temporals d’aquest 2023, com Digital Impact del Disseny Hub Barcelona, La llibertat o el mal al CCCB,  Marcelo Brodsky. Resistència poètica, a la Fundació Foto Colectània i Permanent Red. John BergerLa Virreina Centre de la Imatge, entre altres.

Durant aquesta jornada també es podran visitar altres espais que normalment estan tancats al públic, un dels quals és el Castell de Montjuïc. Paral·lelament, també es faran diferents activitats, com al Jardí Botànic de Barcelona (Museu de Ciències Naturals de Barcelona), on hi haurà una nit de música secreta; i el Museu de la Ciència – CosmoCaixa, on es podrà escollir entre sis activitats diferents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa