Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Castell de Montjuïc serà el nou escenari del festival AMEBA 2023

L’Associació de Música Electrònica de Barcelona (AMEBA) ha anunciat aquest matí que l’edició d’enguany del seu festival anual no se celebrarà al Parc de l’Espanya Industrial com sempre, sinó que se celebrarà al Castell de Montjuïc el diumenge 7 de maig. Els organitzadors de l’esdeveniment multitudinari internacional han anunciat a través d’un comunicat que canvien el lloc a causa de “l’èxit de la passada edició”, en la que van reunir més de 2.000 persones.

L’AMEBA Park Fest reunirà el pròxim 7 de maig diversos artistes, tan emergents com ja consolidats, del panorama musical electrònic internacional. Els assistents podran gaudir de la música en directe d’artistes com Aines, Begun, Breixo Martinez o Cesar de Melero des de les 12 hores del migdia fins a les 22 hores de la nit, és a dir, de deu hores de música ininterrompudes. Aquesta cita anual fusiona la música electrònica amb la gastronomia local, a càrrec del col·lectiu Menja’t Montjuïc, i l’art urbà. I, pels més menuts de la família, AMEBA també organitza uns tallers infantils durant tot el dia.

Amb el canvi de lloc per aquesta vuitena edició, des de l’organització han previst la creació de dos escenaris: l’escenari Castell i l’escenari Fossat, on un “soudsystem” a càrrec de Pororoca Sound en serà el protagonista.

Un altre canvi de lloc

El Festival de Pedralbes, que se celebra del 10 al 27 de juliol, marxa dels jardins de Pedralbes on fa deu anys que se celebra i ha trobat una nova ubicació: el Poble Espanyol. Amb el canvi de lloc, els organitzadors del festival han decidit canviar-lo de nom. El conegut Festival de Pedralbes torna a néixer sota el nom ALMA – Festival de Pedralbes. El cartell de l’edició d’enguany estarà conformat per Fito Páez, LP, Bastille, Anastacia, Goran Bregovic, Chris Isaak, Soft Cell, Gustavao Santolalla, MClan, Seguridad Social, LP, Goran Bregovic, Zahara, Delaporte i Jacob Collier.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa