Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona es prepara per a l’esdeveniment que inunda el centre de barrets

És probable que molts barcelonins no ho sàpiguen, però l’abril és un mes important per als amants dels barrets. El motiu? La Passejada amb Barret, que consisteix a fer una trobada de persones que volen lluir el seu barret preferit i passejar per Barcelona. Enguany se celebra la 19a edició d’aquesta iniciativa, que es farà aquest diumenge 16 d’abril a les 12 hores a la confluència entre rambla de Catalunya i l’avinguda Diagonal.

La primera edició d’aquesta iniciativa es va fer el 2005 i l’organitzen les capelleres barcelonines Cristina de Prada i Nina Pawlowsky, amb el suport de l’Associació d’Empresaris i Comerciants de la Rambla Catalunya, la revista Hat Magazine i la Asociación Española de Sombrerería, entre altres.

Això no és tot sobre el món dels barrets. Fins al 24 d’abril tindran lloc els Barcelona Hat Days, una sèrie d’activitats que es dediquen a divulgar la cultura del barret i a transmetre tècniques de barreteria a través de formacions orientades a professionals del barret i al públic general. A més, aquest 2023 Barcelona és, juntament amb Londres, la capital europea del barret.

Una data molt esperada

Un esdeveniment que sí que és conegut per tots els barcelonins i que, de fet, és el protagonista del mes d’abril és Sant Jordi, que enguany cau en diumenge. El més important és que tornaran als carrers de Barcelona les parades de roses i llibres, com sempre. També tornarà la superilla literària, que com l’any passat, estarà entre la Gran Via de les Corts Catalanes i l’avinguda Diagonal i els carrers de Pau Claris i Balmes. Hi haurà, però, alguns canvis. Guanyarà espai amb la incorporació de la part de baix del carrer Gran de Gràcia i emblemàtic passeig del cor de Barcelona: la Rambla. Hi haurà parades des de Canaletes fins a la plaça Reial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa