Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona serà la Capital Mundial de la Cocteleria a la tardor
  • CA

Els amants dels combinats i la restauració estan d’enhorabona: Barcelona es convertirà aquesta tardor en la Capital Mundial de la Cocteleria. La capital catalana acollirà tres esdeveniments internacionals de renom vinculats al món de la cocteleria: The World’s 50 Best Bars, el Barcelona Cocktail Experience i l’Spirit Essence.

La primera d’aquestes tres jornades servirà per escollir els cinquanta millors bars del món i preveu aplegar més d’un miler de persones, entre els quals els millors bàrmans i cocteleries d’arreu del planeta. L’esdeveniment nascut a Londres deixa d’aquesta manera la seva ciutat d’origen per primera vegada després de vint anys d’història.

“És una oportunitat per reconèixer la posició de Barcelona com una de les principals capitals mundials de l’oci gastronòmic“, ha assegurat en declaracions a Betevé l’empresa Comercial Escolà, la responsable que el reconegut esdeveniment aterri aquesta tardor a la ciutat. En la mateixa línia s’ha pronunciat el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, que veu en la jornada un impuls per poder situar la capital catalana com un dels referents internacionals del sector de l’oci gastronòmic.

Tres representants barcelonins

Precisament, la darrera edició d’aquest esdeveniment va comptar amb la presència de tres bars barcelonins entre els cinquanta millors del món: el Paradiso, el Two Schmucks i l’Slips. La tercera posició del Paradiso va marcar la millor representació de la capital catalana en el rànquing del 2021, seguit del Two Schmucks, que va pujar 15 posicions en només un any fins a situar-se com l’onzena millor cocteleria del món, i del Sips, que va entrar per primer cop al top 50.

Nous talents

Pel que fa als altres dos esdeveniments, la Barcelona Cocktail Experience se celebrarà de l’1 al 9 d’octubre amb l’objectiu d’acostar a la ciutadania els millors còctels de la ciutat en escenaris com hotels, restaurants o cocteleries. Amb un esperit més competitiu, l’Spirit Essence -un concurs per equips de cocteleria- se celebrarà el 5 d’octubre i servirà per donar a conèixer els nous talents del món dels combinats.

Més notícies
Diverses agrupacions veïnals s'han mobilitzat per reclamar mesures contra el soroll / Jordi Play
ERC exigeix una solució urgent per als 11 punts amb més soroll de Barcelona
Notícia: ERC exigeix una solució urgent per als 11 punts amb més soroll de Barcelona
Comparteix
La intenció és evitar que se superi el límit màxim de soroll en més de tres decibels
La Teixonera reclama recuperar el seu nom original
Un barri de Barcelona, més a prop de recuperar el seu nom original
Notícia: Un barri de Barcelona, més a prop de recuperar el seu nom original
Comparteix
L'Associació Memòria Taxonera reivindica vol recuperar el nom de Taxonera, que prové de l'industrial Joaquim Taxonera
La seu de la CNMC, en primer terme, al costat de la Torre Glòries / Vicente Zambrano González
Investiguen assetjament per xenofòbia en un organisme estatal a Barcelona
Notícia: Investiguen assetjament per xenofòbia en un organisme estatal a Barcelona
Comparteix
Treballadors llatins que netegen la seu de la CNMC i d'altres institucions estatals denuncien insults i vexacions per motiu d’origen | Inspecció de Treball obre expedient a l’empresa que neteja l’edifici
El vehicle autònom, elèctric, pot traslladar un màxim de vuit persones
Un bus sense conductor circularà per primera vegada a Barcelona
Notícia: Un bus sense conductor circularà per primera vegada a Barcelona
Comparteix
Farà un trajecte de dos quilòmetres pel port de Barcelona, compartint la calçada amb la resta de vehicles en una prova pilot

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa