Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Antònia Font torna al Cruïlla 12 anys després: primers confirmats del 2023
  • CA

El Festival Cruïlla de Barcelona ja té el seu primer gran cap de llista per a l’edició del 2023, que se celebrarà del 6 al 8 de juliol. El grup Antònia Font tornarà a formar part del cartell de certamen 12 anys després de l’últim cop amb un dels concerts que posaran punt final a la gira de retorn als escenaris que la banda va iniciar el passat estiu.

L’anunci de la presència d’Antònia Font en la pròxima edició del Cruïlla no només suposa la confirmació del que serà previsiblement un dels grans reclams i caps de cartell del festival, sinó que es dona la circumstància que també és el primer grup oficialment confirmat de tota la programació en la qual estan actualment treballant els organitzadors del certamen. Amb el concert que tindrà lloc el pròxim 8 de juliol del 2023, la banda liderada per Joan Miquel Oliver i Pau Debon ja haurà actuat en fins a tres ocasions al festival barceloní.

La confirmació oficial del grup per a l’edició del 2023 del Cruïlla arriba després del gran èxit que va resultar el concert que Antònia Font va protagonitzar el passat dissabte al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Un 2023 amb un cartell espectacular

Després de dos anys marcats per la pandèmia del coronaviurs i sense rebre grans músics internacionals, Barcelona tornarà a acollir grans artistes de renom mundial l’any vinent. El primer gran músic a anunciar que tornava a la capital catalana va ser Bruce Springsteen, que actuarà amb la seva incansable E-Street Band en un doble concert a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Però si hi ha un grup que ha decidit tornar amb força és, sense cap mena de dubte, Coldplay. La considerada com una de les bandes més populars del món actuarà per partida quàdruple a l’estadi olímpic el maig de 2023, sent així, el primer grup que aconsegueix omplir quatre estadis de forma consecutiva en una mateixa gira.

També oferirà dos concerts a la capital catalana l’artista britànic Robbie Williams. La segona actuació de Williams tindrà lloc el 25 de març del 2023, just un dia després de la primera actuació programada pel 24 de març al Palau Sant Jordi de Barcelona. Les entrades tant per al primer concert com per al segon ja estan a la venda i es poden adquirir a través de la pàgina web de Doctor Music

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa