Montserrat Ballarín i David Escudé completen les primeres posicions del PSC per al 26-M

El candidat socialista, Jaume Collboni, ha optat per envoltar-se de persones amb experiència a l'Ajuntament de Barcelona

L’actual regidora Montserrat Ballarín i l’excomissionat d’esports –també exregidor– David Escudé seran els noms que acompanyaran a Jaume Collboni, Laia Bonet i Albert Batlle a la candidatura del PSC a l’alcaldia de Barcelona. Seran els números 4 i 5, respectivament, després que el partit hagi donat el vistiplau a la llista. També s’ha aprovat la incorporació de la investigadora i sociòloga de Nou Barris Marga Marí-Klose, de número 6, l’economista i expert en polítiques culturals Xavier Marcé (7) i la periodista especialitzada en comunicació política, Rosa Alarcón (8) –actualment treballa a l’Hospitalet de Llobregat, però anteriorment ho va fer al de Barcelona–. 

Collboni, després de presentar els noms que l’acompanyaran, ha remarcat que surten “a guanyar” i que la seva llista s’ha confeccionant pensant-se en “governar d’aquí a 53 dies”.

En posicions simbòliques hi ha la històrica Anna Balletbò, la representant del Partit Democràtic italià Ana Maria Criscenti i l’extinent d’alcalde Xavier Casas, que va treballar amb els alcaldes Pasqual Maragall i Joan Clos. Tanquen la llista Carmen Rubianes, germana de l’humorista, i l’economista Gonzalo Bernardos.

Més informació

Nou comentari