Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quina nota posen els turistes a Barcelona aquest mes de febrer

Els turistes tenen una predilecció especial per Barcelona. La recuperació de la normalitat després de gairebé dos anys amb restriccions per la pandèmia del coronavirus també s’ha traduït en un repunt progressiu de les visites que rep la capital catalana, un dels destins turístics més importants del món. Tanmateix, què té la ciutat que atreu l’atenció de ciutadans d’arreu del planeta fins i tot en mesos fora de la temporada alta com el febrer?

L’Observatori del Turisme a Barcelona ha fet públiques aquesta setmana unes dades molt reveladores que no només permeten aventurar quina podria ser la resposta a aquesta qüestió, sinó que també indiquen quina és la valoració mitjana que fan els visitants de la capital catalana. L’últim estudi d’aquesta plataforma d’informació estadística, coneixement i intel·ligència turística ha elaborat un perfil mitjà del turista que ha visitat la ciutat durant aquest darrer mes de febrer i n’ha recollit la seva opinió mitjana, destriant aquells aspectes que els nouvinguts tenen més en consideració i que valoren més favorablement del municipi barceloní.

Edat, origen i valoració

Amb una mostra total de 274 persones, aquest informe conclou que el perfil de turista mitjà que ha visitat Barcelona durant el passat mes de febrer té 33 anys, viatja en solitari, prové d’algun país europeu i ha vingut per oci. De mitjana, els visitants que han passat per la capital catalana s’hi han estat almenys quatre nits i han tingut una despesa diària de més de 90 euros a la ciutat. Un dels punts més característics, però, és la nota que posen els turistes a Barcelona. Els enquestats valoren la ciutat amb un 8,71 sobre 10, i en destaquen principalment el transport públic, el caràcter i amabilitat de la gent i la qualitat dels comerços i la restauració.

Sobre les activitats que hi han realitzat, els turistes entrevistats situen degustar gastronomia i les visites culturals com les principals i deixen en registres gairebé residuals activitats esportives i culturals com la música o el teatre o l’enoturisme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa