Emirates augmenta a quatre els vols setmanals Barcelona-Dubai

Ho farà a partir del 2 de març, segons ha anunciat la companyia a través d'un comunicat

La companyia aèria Emirates ha anunciat aquest dimecres que incrementarà els vols entre Barcelona, Madrid i Dubai a partir del 2 de març. En un comunicat ha dit que passarà a oferir un total de cinc vols setmanals des de Madrid i quatre des de Barcelona, arribant a un total de 6.324 places d’anada i tornada.

Segons Emirates, aquest increment de freqüències respon a la demanda actual i va en la línia de la recuperació de la xarxa afectada per la pandèmia, amb l’objectiu de recuperar la plena normalitat del servei quan es rebaixin les restriccions de mobilitat. En el comunicat, l’empresa afirma que l’augment de vols proporcionarà als viatgers més opcions de connexió amb destinacions populars d’arreu del món com Malé, Zanzíbar o Sri Lanka.

Segons la directora d’Emirates, Monika White, a mesura que millori la mobilitat mundial podran recuperar la seva operativa habitual des dels aeroports a l’Estat espanyol.

La companyia també situa Dubai, que va recuperar la seva activitat turística al juliol, en el rànquing de les destinacions més atractives del món. A més la ciutat ha sigut una de les primeres a obtenir el segell de Safe Travels del Consell de Viatges i Turisme (WTTC) per tal de garantir la salut i seguretat dels viatgers.

Més informació

Nou comentari