Emirates Airline ha anunciat aquest dimarts que a partir del 9 de desembre posarà en marxa un vol diari entre Dubai i Ciutat de Mèxic amb escala a Barcelona. La ruta estarà operada amb dos Boeing 777-200LR, que tenen capacitat per més de 300 passatgers –38 a classe Business i 264 a Economy–.

[r:1]

El vol d’Emirates a Ciutat de Mèxic s’ha d’operar amb una escala intermèdia –en aquest cas a Barcelona– perquè l’altitud de la ciutat fa impossible un vol directe. “Estem molt emocionats per obrir aquesta nova ruta”, ha declarat el president de l’aerolínia, Tim Clark. “La disponibilitat de serveis internacionals diaris d’alta qualitat és essencial per a desenvolupar el turisme, els negocis i els lligams culturals” entre tots tres països. 

Quan es posi en marxa, serà la segona connexió directe que unirà Barcelona amb Ciutat de Mèxic després que Aeroméxico estrenés la seva ruta fa tot just unes setmanes.

Nou comentari

Més notícies

El Prat es consolida com a gran aeroport intercontinental

Aquest any ha guanyat cinc noves rutes amb Amèrica i segueix tenint l'Àsia com a gran assignatura pendent

El Prat tanca el millor mes de juny de la seva història

L'aeroport de Barcelona creix un 5,5% en el primer semestre i va camí d'un nou rècord

Aeromexico s’avança a Emirates i presenta una nova ruta entre Barcelona i Mèxic DF

Els bitllets ja estan disponibles a la pàgina web de l’aerolínia mexicana, que ja havia intentat operar una connexió entre les dues ciutats