Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Collboni pressiona la Generalitat perquè faciliti l’ampliació de l’aeroport
  • CA

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha tornat a instar la Generalitat a donar llum verda a la proposta d’ampliació de l’Aeroport del Prat que planteja Aena. “Necessitem un aeroport que tingui la capacitat d’augmentar la connectivitat intercontinental si no volem perdre el tren del futur”, ha assegurat. Així, demana que no es desaprofiti la inversió que està sobre la taula, xifrada en 1.700 milions, ja que el 30 de setembre és la data límit per resoldre la qüestió.

“Em preocupa que es jugui amb els terminis, s’ha de donar una resposta i no podem dir que no d’entrada a l’ampliació de l’aeroport“, ha dit. Per això, Collboni considera que s’ha d’enviar una primera proposta, a través de la qual ja s’articularan les adaptacions i correccions “del tipus que siguin” per garantir la seva aprovació.

Aquest matí el vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha defensat que les inversions d’Aena al Prat “no són un regal” sinó una “obligació” ja que és l’aeroport “més rendible” de l’estat espanyol. Així ho ha dit en el marc del ple del Parlament en resposta a una interpel·lació del PPC. Puigneró també ha afirmat que el creixement del Prat perquè sigui un aeroport intercontinental més enllà del low cost ha de ser “compatible” amb el medi ambient.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Carles P a juliol 22, 2021 | 16:49
    Carles P juliol 22, 2021 | 16:49
    Qui es aquest pelacanyes per pressionar ningú?;NO necessitem cap ampliació, tenim 2 aeroports mig vuits, Girona i Lleida, que facin facin el corredor mediterrani per les mercaderies, això si es urgent.
  2. Icona del comentari de: Pol a juliol 22, 2021 | 17:01
    Pol juliol 22, 2021 | 17:01
    Els aeroports catalans, solament s'han de modificar si es necessari i si ho decideixen les autoritats del nostre país, no pas empreses impostores i forasteres, que responen a uns altres interessos com l'AENA de Lucena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa