Puigneró recorda a Aena que les inversions al Prat “no són un regal”

El vicepresident del Govern i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha defensat que les inversions d’Aena al Prat “no són un regal” sinó una “obligació” ja que és l’aeroport “més rendible” de l’estat espanyol. Així ho ha dit en el marc del ple del Parlament en resposta a una interpel·lació del PPC. Puigneró també ha afirmat que el creixement del Prat perquè sigui un aeroport intercontinental més enllà del low cost ha de ser “compatible” amb el medi ambient.

I ha dit que no comparteix amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que no han de venir turistes a Catalunya tot assegurant que “el turisme de qualitat” és bo per al país. Puigneró ha recordat que s’ha constituït una mesa tècnica, que s’ha reunit tres vegades, amb l’objectiu d’abordar l’ampliació del Prat tenint consciència del territori i ha assegurat que la solució que s’adopti “tindrà present elements ambientals”.

El vicepresident també ha instat el PPC a ajudar des del Congrés perquè la gestió de l’aeroport del Prat es pugui fer des de Catalunya. “Deixi’ns que Catalunya recapti els seus impostos, eixuguem el dèficit fiscal i en infraestructures, i no haurem de demanar que es faci cap inversió”, ha afegit dirigint-se a la diputada del PPC Eva Parera.

Comentaris

    Luisnomeacuerdo Juliol 22, 2021 | 15:01
    Todo lo que le dé demás el imperio a esta colonia es un regalo, así que familia de los mongoles arrodíllate y da las gracias.

Nou comentari