Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 9 i 10 de juny
  • CA

Els caps de setmana de juliol conviden a gaudir de la ciutat d’una altra manera, més relaxada i sense horaris. La calor –molta, aquest dissabte i diumenge– convida a buscar refugi en activitats a cobert o ben maridades amb un refrigeri fresquet. Barcelona n’ofereix de tota mena, per als més calorosos i els més tropicals.

Per no naufragar a l’oceà de propostes culturals i lúdiques, el TOT Barcelona proposa 6 plans infal·libles per muntar un dissabte i diumenge rodons.

Dissabte 9 de juliol al matí

“Quant fa que no t’ho passes Tibidabo?”. El lema d’aquest estiu del parc d’atraccions de Barcelona convida a revisitar aquest espai sense que importi l’edat. Els més petits podran tornar a cantar i ballar de la mà del ratolí més famós, Gerónimo Stilton, i els grans gaudiran de l’exitós espectacle de cloenda Laser Show, organitzat per 7ART. Atraccions, espectacles i serveis de restauració, amb les millors vistes panoràmiques.

Dissabte 9 de juliol a la tarda

Els Castellers de Sants recuperen la seva trobada d’estiu després de la pausa imposada de dos anys per la pandèmia. A partir de les 18h la plaça d’Osca s’omplirà de faixes i camises, amb els Borinots com a amfitrions i les colles convidades dels Capgrossos de Mataró i dels Castellers d’Esplugues. En acabar, tothom cap al correbars per fer una passejada pel barri: 11 establiments hi participen i el tiquet de 10 euros inclou quatre consumicions i botifarrada. El punt final de l’itinerari és l’esplanada de l’estació d’autobusos, on hi haurà música en directe.

Dissabte 9 de juliol a la nit

El MNAC celebra una nit de portes obertes per donar la benvinguda a l’estiu i connectar amb el públic barceloní. De 20h a 01h es podrà accedir a totes les exposicions de l’edifici, gaudir de concerts, activitats infantils, intervencions efímeres i una oferta gastronòmica especial. A les 21h, 22h i 23h hi haurà actuacions de La Salseta del Poble Sec i a les 20:30h, 21:40h, 22:40h i 23:30h la Marxing Band del Taller de Músics versionarà grans èxits populars.

Diumenge 10 de juliol al matí

El Park Güell ofereix tot l’estiu un descompte del 50% en la visita guiada en català que realitza cada diumenge a les 13:30h. Una forma diferent de visitar el recinte monumental dissenyat per Antoni Gaudí, a 6 euros en comptes de 12 euros. A part cal pagar l’entrada al recinte catalogat, que costa 10 euros, tot i que hi ha diversos programes municipals perquè els barcelonins aconsegueixin entrades de franc.

Diumenge 10 de juliol a la tarda 

El Museu del Disseny és un dels centres expositius de la ciutat que es manté obert els diumenges a la tarda. Fins les 20h s’hi pot visitar actualment una exposició dedicada a un dels dissenyadors gràfics més destacats per a la cultura catalana dels anys 60, Jordi Fornas. Pintor de formació, va deixar de costat l’art per dedicar-se al disseny gràfic i va contribuir decisivament a crear una estètica pop icònica de l’època a través de les seves portades de llibres i discos.

Diumenge 10 de juliol a la nit

El CCCB acull la Poetry Slam Barcelona, un campionat mensual de poesia que s’ha consolidat com un oasi de formació, creació i difusió de la literatura oral contemporània. A partir de les 19h els versos més lliures prenen el Pati de les Dones. El públic fa de jutge de les improvisacions dels participants, que solen ser una bona mostra de les noves veus de la poesia urbana actual. L’accés és gratuït i l’experiència, impagable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa