Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La nova atracció d’infart que recuperarà el Tibidabo el 2024
  • CA

El parc d’atraccions del Tibidabo de Barcelona tindrà una nova atracció el 2024. La flamant incorporació serà un dispositiu de caiguda lliure de prop de 50 metres d’alçada que tindrà capacitat per a 24 persones i que permetrà als visitants tenir una vista privilegiada de 360 graus de la ciutat.

Per als usuaris més nostàlgics del popular parc, aquesta nova atracció recordarà salvant les distàncies a un altre sistema de caiguda lliure molt més petit de dimensions que va estar en funcionament durant només un any i que va ser retirat el 2005. Segons informa Europa Press, el dispositiu s’ubicarà a l’emplaçament on fins ara s’erigia l’atracció Hurakan, en una zona molt pròxima a l’entrada del recinte i flanquejada per una zona de pícnic.

La voluntat de la direcció del parc és que la caiguda lliure es converteixi en “una icona més” de les instal·lacions recreatives i que pugui oferir una experiència panoràmica “única” realitzant un gir complet de 36 graus un cop el dispositiu arribi al seu punt més alt i just abans d’iniciar aquest descens d’infart. En aquest sentit, l’atracció comptarà amb un sistema de frenada magnètica que aportarà una sensació més gran de caiguda lliure i el disseny dels arnesos de seguretat i dels mateixos seients permetran rebaixar l’altura mínima requerida per poder accedir als 1,25 metres d’alçada.

Estalvi energètic i nova decoració

Un dels altres dels trets distintius del sistema és que la torre principal del dispositiu estarà il·luminada amb llums LED, un mecanisme que afavorirà l’estalvi energètic. Pel que fa a la tematització de l’atracció, el parc del Tibidabo obrirà un concurs específic perquè la ciutadania pugui decidir com es decora aquest nou reclam. Aquesta consulta popular permetrà també al públic decidir sobre el motiu temàtic amb el qual es farcirà un dels accessos principals del parc d’atraccions barceloní.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa