Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Imatges de la recerca de la noia perduda sis hores al mar
  • CA

La noia que ha passat sis hores mar endins i que ha estat rescatada per la tripulació d’un vaixell mercant a la costa de Barcelona ja ha rebut l’alta, segons han confirmat al TOT Barcelona fonts de l’Hospital del Mar. La banyista havia entrat a nedar a la platja de Sant Sebastià, a prop de l’Hotel W a la nit deixant les seves coses a la sorra, inclòs el mòbil i un gos, segons informacions que han transcendit. Un usuari de Twitter ha compartit un vídeo breu en què es veu l’helicòpter cercant-la a la costa.

Els equips d’emergència van ser advertits a les 10 de la nit per altres banyistes que es trobaven a prop de la noia, que l’havien vist entrar a l’aigua, però no l’havien vist sortir. Això els va posar en alerta i va començar una recerca que no va donar fruits. Finalment, cap a les quatre de la matinada la noia ha aparegut a dues milles de la costa, una distància equivalent a 3,7 quilòmetres, i ha estat traslladada a l’Hospital del Mar.

Operatiu de tres cossos desplegat per intentar rescatar la noia

Per intentar trobar-la es van mobilitzar diversos equips d’emergència. En l’operació van intervenir els cossos de Salvament Marítim, de la Guàrdia Civil, dels Mossos d’Esquadra, dels Bombers de Barcelona i de la Policia Portuària, que van muntar un dispositiu per provar de localitzar la noia i van desplegar unitats per tota la costa barcelonina. En l’operatiu hi va participar inclús un helicòpter de Salvament Marítim.

Segons les primeres indagacions, la dona hauria sortit a nedar una estona quan de cop es va adonar que el corrent l’havia arrossegat mar endins i no podia tornar a la platja. Les autoritats han confirmat que la noia es troba en bon estat de salut, però que continuarà encara un temps més ingressada en observació a l’Hospital del Mar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa