Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rescaten una noia que feia sis hores que estava desapareguda mar endins

Una noia ha pogut ser localitzada després de portar més de sis hores desapareguda mar endins a la costa de Barcelona. La banyista ha estat rescatada aquest dilluns de matinada per la tripulació d’un vaixell mercant que es trobava navegant pel litoral de la capital catalana.

Segons ha avançat la periodista Anna Punsí a través d’una publicació a les xarxes socials, la noia ha aparegut finalment cap a les quatre de la matinada d’aquest dilluns a dues milles de la costa, una distància equivalent a 3,7 quilòmetres, i ha estat traslladada a l’Hospital del Mar, on continua ingressada.

El primer avís sobre la desaparició de la banyista el van donar alguns usuaris de la platja de la Barceloneta, que capa a les deu de la nit d’aquest diumenge van alertar les autoritats que una dona feia més d’una hora que havia entrat al mar per nedar i que encara tenia les seves pertinences a la sorra.

Macrodispositiu de recerca

Amb aquesta informació, els equips d’emergència dels cossos de Salvament Marítim, de la Guàrdia Civil, dels Mossos d’Esquadra, dels Bombers de Barcelona i de la Policia Portuària van muntar un dispositiu per provar de localitzar la noia i van desplegar unitats per tota la costa barcelonina. En l’operatiu hi va participar inclús un helicòpter de Salvament Marítim.

La recerca es va allargar finalment més de sis hores i ha conclòs aquesta matinada quan els tripulants d’un vaixell mercant que estava per la zona han localitzat la noia mar endins. La banyista ha acabat apareixent a 4,4 milles de la platja de la Barceloneta, on tenia les seves pertinences.

El corrent la va arrossegar mar endins

Segons les primeres indagacions, la dona hauria sortit a nedar una estona quan de cop es va adonar que el corrent l’havia arrossegat mar endins i no podia tornar a la platja. Les autoritats han confirmat que la noia es troba en bon estat de salut, però que continuarà encara un temps més ingressada en observació a l’Hospital del Mar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa