Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un fugitiu intenta atracar un banc a l’Eixample
  • CA

Un home en cerca i captura per no haver tornat a la presó ha intentat atracar presumptament un banc aquest divendres al matí al districte de l’Eixample. Els fets han passat en una sucursal del carrer Vilarroel, segons ha pogut saber el TOT Barcelona. La cadena Ser, que ha avançat la notícia, ha precisat que l’oficina és del banc Santander.

Una trucada d’alerta al telèfon d’emergències 112 ha permès que agents dels Mossos d’Esquadra que es trobaven a prop de l’entitat hagin frustrat d’immediat la suposada temptativa de robatori. Segons es veu a les imatges de les càmeres de seguretat del banc que la policia ha fet públiques, sis agents s’han personat al banc i han pogut reduir el presumpte atracador quan es trobava davant el mostrador de l’oficina bancària. La policia ha rebut l’avís a les 09.36 hores i els agents han arribat a l’establiment a les 09.39, tres minuts més tard.

Els Mossos d’Esquadra han informat que el suposat lladre és un delinqüent reincident, de 51 anys i amb 15 antecedents delictius en el seu historial. Els agents han comprovat que el sospitós es trobava en cerca i crida per haver infringit l’ordre de reingressar a un centre penitenciari on compleix condemna. Al fragment del vídeo del circuit de videovigilància de la sucursal, l’aparença és que el detingut ha mantingut una actitud més bé relaxada i gens agressiva durant l’intent d’assalt al banc.

Robatori als búnquers del Carmel

Per altra banda, els Mossos també han informat aquest divendres de la resolució d’un robatori violent comès als búnquers del Carmel el passat 17 de gener. La policia ha explicat que va identificar tres persones que anaven sense mascareta a la parada de metro de Paral·lel. A més, una d’elles duia material de fotografia d’alt valor en una motxilla. Segons els Mossos, els articles estaven valorats en 4.000 euros i el seu portador no va poder acreditar que era el propietari. Se li va imputar un presumpte delicte d’apropiació indeguda.

En paral·lel, la unitat d’investigació dels Mossos va rebre una denúncia per un furt als búnquers del Carmel. La policia va poder relacionar tots dos fets i atribueix el robatori a dos dels tres joves aturats al metro. Tenen 18 i 21 anys i, entre tots dos, sumen 19 antecedents per delictes contra el patrimoni.

Més notícies
Marxa lenta de camions per protestar per les condicions amb què treballen al Port, al pas per la Via Laietana / A.L.
Divuit transportistes donen positiu en un control de drogues a Barcelona
Notícia: Divuit transportistes donen positiu en un control de drogues a Barcelona
Comparteix
La Guàrdia Urbana denuncia més d'una quarta part dels camioners que van sotmetre's a la prova
Treballadors de betevé, a la porta de l'emissora després de conèixer-se 12 acomiadaments / Comitè d'empresa de betevé
Betevé canvia de programació i acomiada 12 persones
Notícia: Betevé canvia de programació i acomiada 12 persones
Comparteix
La televisió municipal prescindeix de 3 coneguts programes per potenciar els directes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa