Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les ventades obliguen a tallar un carrer de Barcelona

Barcelona ha patit durant tot el dimarts fortes ventades que han obligat l’Ajuntament a activar en fase d’alerta el pla d’emergència municipal. Segons ha pogut saber el TOT Barcelona, el dia s’ha resolt sense grans incidències remarcables. Cap a les 19h del vespre, però, s’ha hagut de tallar el carrer perquè els operaris puguin acabar amb un servei d’arbrat, que molestava a la via. Les fonts consultades, però, expliquen que no hi ha cap persona afectada per aquest incident. Tot plegat ha obligat desviar els busos de la línia V25, anul·lant les parades 1051 i 2622. Segons informa TMB,el servei ha tornat a la normalitat cap a les 19:30h.

Malgrat aquest darrer incident, la resta del dia s’ha salvat de grans destrosses. El cos de Bombers de Barcelona han anunciat 39 serveis per les ventades, la majoria relacionat amb branques que han caigut o han quedat malmeses. La majoria d’aquests treballs s’han hagut de fer als districtes d’Horta-Guinardó, Gràcia i l’Eixample. Malgrat tot, fonts del consistori insisteixen que “no hi ha hagut cap afectació important per vent a Barcelona”.

Tot i que els episodis més extrems ja han passat, Protecció Civil convida a allunyar-se de cornises, murs i arbres que es puguin desprendre i prendre precaucions davant d’edificacions en construcció (bastides, grues) o en mal estat. També es recomana tenir precaució si es realitzen activitats a l’aire lliure.

Torna el fred a Barcelona

Cap a les sis de la tarda, l’Ajuntament ha desactivat el Pla municipal d’emergències per ventades. Tanmateix, els parcs i jardins de Barcelona no s’obriran fins demà al matí. El vent ha fet baixar les temperatures de la ciutat, les quals no passaran del 14 graus durant aquest dimarts. Els termòmetres encara baixaran més durant tota la setmana i podrien arribar a moure’s entre els 10 i el 11 graus. Unes temperatures força fredes si tenim en compte els 25 graus que hi ha hagut durant els darrers dies a Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa