Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un ferit per intoxicació de fum en un incendi en un pis de Gràcia
  • CA

Una persona ha resultat ferida lleu per intoxicació de fum en un incendi que s’ha produït en un pis del número 3 del carrer de Massens, a la Vila de Gràcia. Segons informa Betevé, el foc s’ha declarat a dos quarts de nou de la nit d’aquest dijous. La víctima ha estat traslladatda a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. Segons fonts municipals, encara no se saben les causes del foc, però s’estan investigant. Però els veöins de l’edifici asseguren que l’incendi s’ha originat en una estufa de butà i que el foc només ha afectat una habitació del pis.

Tot just fa dues setmanes, es vivia un foc mortal d’un hotel al barri del Poble-sec, que hauria estat provocat. Nou persones van resultar ferides i una d’elles va morir. Una dona hauria calat foc a la seva habitació d’aquell establiment, Aquesta persona prèviament ja va estar hospitalitzada per un incendi a casa seva, al barri de Gràcia, que els agents consideren provat que hauria estat provocat.

Els incendis en domicilis de Barcelona s’estan convertint en notícia habitual a la ciutat, de fet, des que ha començat l’any arriben gairebé a la vintena. No obstant, l’episodi més greu es registrava a finals del 2021, quan una família de quatre membres perdia la vida en un incendi en un local ocupat a la plaça Tetuan.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa