Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben la menor de 15 anys desapareguda a Barcelona
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han informat aquest dilluns través de Twitter que s’ha localitzat sana i estàlvia la menor de 15 anys que va desaparèixer el 29 de gener a Barcelona. L’Ainhoa havia estat vista per últim cop al districte de Sant Andreu de la capital catalana i des d’aleshores el seu parador era desconegut. Finalment, però, la menor ha pogut ser localitzada en bon estat de salut.

En una publicació a través de les xarxes socials, el cos de policia català donava donat detalls sobre la menor per facilitar la seva identificació, com que fa 1,63 metres d’alçada i té el cabell llarg i fosc. A més, els Mossos d’Esquadra detallaven que el darrer dia que se l’havia vist portava una jaqueta negra, pantalons caqui, ulleres negres i vambes blanques i afegien que se l’havia vist per darrera vegada aquest diumenge a les 19.15 hores a la zona de la Vall d’Hebron.

La policia catalana ha agraït amb un breu missatge a través de les xarxes socials la col·laboració dels ciutadans per tal de facilitar la localització de la menor desapareguda, una tasca que finalment ha culminat amb èxit. En aquest sentit, cal recordar que les primeres hores en un cas de desaparició són claus, sobretot en el cas de menors d’edat.

El 98,9% de les desaparicions s’acaben resolent

Pel que fa a les desaparicions en general, la caporala responsable de l’Oficina d’Atenció a Famílies de Persones Desaparegudes dels Mossos d’Esquadra, Laura Villanueva, va compartir alguns detalls en una entrevista al TOT Barcelona. Dos d’ells són que el 98,9% de les desaparicions que es produeixen a Catalunya, com en aquest cas concret, s’acaben resolent i que no cal esperar, com diuen les pel·lícules, a denunciar una desaparició. “No cal deixar passar 24h per si la persona torna abans de denunciar la desaparició”, va insistir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa