Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El tiroteig de la Barceloneta seria una revenja entre delinqüents
  • CA

El tiroteig d’aquest divendres nit a la Barceloneta, que va causar dos ferits, encara no s’ha esclarit del tot. Els Mossos d’Esquadra han confirmat aquest diumenge que continuen buscant a l’autor dels trets, l’home que l’acompanyava i la motocicleta Yamaha en què circulaven.

La tesi principal de la investigació és que es tractaria d’una revenja entre delinqüents, en què l’home ferit tres cops a la cama seria efectivament l’objectiu de l’atac, segons han avançat La Vanguardia i El Periódico, citant fonts internes de la investigació policial. No està clar si estan involucrats en alguna banda o no. L’altre ferit, en canvi, és ben clar que va ser una víctima col·lateral fortuïta: un nen de 8 anys a qui va impactar al turmell una bala que havia rebotat.

La víctima principal és un home de 34 anys amb nombrosos antecedents de robatori amb força i furts. La policia catalana l’ha custodiat a l’Hospital del Mar, on va ser atès i es recupera favorablement. El menor també està fora de perill, va ser traslladat a l’Hospital Clínic. A banda de l’ensurt, la ferida sembla que és de poca gravetat.

El tiroteig de la Barceloneta, molt perillós

Aquest cap de setmana Mossos i Guàrdia Urbana han reforçat la seva presència al barri mariner, amb patrulles en diferents punts. Fonts oficials dels Mossos apunten que mantenen obertes totes les hipòtesis. El tiroteig es va produir una mica abans de les nou de la nit al carrer Sevilla, entre els carrers Pere Rubianes i Sant Carles. La ubicació dels fets era molt perillosa perquè aquesta estreta via és perpendicular i molt propera al passeig Joan de Borbó, sempre molt concorregut però aquesta Setmana Santa encara més arrel d’una fira medieval, l’alta afluència turística i els aficionats de l’Eintracht de Frankfurt.

Dos individus en una motocicleta van disparar tres trets contra un vianant concret, que va rebre impactes de bala a la cama i el glutis i va quedar estès a terra. Els crits del nen ferit al peu van alertar els comerciants i veïns de les immediacions. En rebre l’avís, Mossos i Urbana van activar un dispositiu de cerca conjunta per trobar la moto. Inicialment en van localitzar una que encaixava amb la descripció però finalment s’ha descartat que fos la que usaven els pistolers. L’Àrea d’Investigació Criminal de la policia catalana lidera ara la investigació.

Més notícies
Passeig Joan de Borbó / Vicente Zambrano González
Dues persones ferides en un tiroteig a la Barceloneta
Notícia: Dues persones ferides en un tiroteig a la Barceloneta
Comparteix
Un motorista ha obert foc contra un vinanant i un menor ha rebut l'impacte d'una bala rebotada
Els Mossos d'Esquadra s'enduen un dels dos detinguts a la Via Trajana de Barcelona, aquest matí / JR
Presó per a dos dels detinguts en la batuda antidroga a barris del Besòs
Notícia: Presó per a dos dels detinguts en la batuda antidroga a barris del Besòs
Comparteix
Deixa en llibertat altres vuit arrestats en la causa per narcotràfic i intent d'homicidi
Imatge que il·lustra una detenció d'una persona per part dels Mossos d'Esquadra / Mossos d'Esquadra
Apunyalades dues persones en ple carrer al Clot
Notícia: Apunyalades dues persones en ple carrer al Clot
Comparteix
Els Mossos han detingut el presumpte agressor i les dues víctimes s'han traslladat a centres hospitalaris, tot i que no es tem per la seva vida
Agents del Grup Especial d'Intervenció (GEI) davant de passatge de Foret, on es va produir el tiroteig el 15 de gener de 2022 / ACN
Detingut un dels presumptes autors del tiroteig al pis ocupat al Besòs
Notícia: Detingut un dels presumptes autors del tiroteig al pis ocupat al Besòs
Comparteix
Els Mossos, que no descarten més detencions, vinculen el succés amb una discussió entre persones dedicades al tràfic de drogues

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a abril 17, 2022 | 20:48
    fat boy abril 17, 2022 | 20:48
    Han convertit aquesta ciutat en una barreja entre Chicago i Calcuta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa