Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Apunyalades dues persones en ple carrer al Clot
  • CA

Un home ha apunyalat dues persones en ple carrer al barri del Clot, a Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han aconseguit detenir el suposat agressor, un individu de 37 anys que s’havia amagat en una planta baixa. Les víctimes han hagut de ser trasllades a centres hospitalaris.

La policia apunta que no es tem per la vida de cap dels dos agredits i ara investiga per què l’assaltant s’ha abraonat sobre elles. En qualsevol cas, una de les víctimes es troba en estat greu a causa de les ganivetades que ha patit. Les ferides que l’assaltant ha provocat a l’altra persona són superficials i es diagnostiquen com a lleus.

Els Mossos expliquen que han rebut avís de l’agressió am arma blanca cap a les 16.00 hores d’aquest dimecres. Els agents s’han desplaçat a la zona i han localitzat el presumpte assaltant en una planta baixa on no hi havia ningú més. La policia ha afegit que desconeix si l’arrestat viu en el local on ha sigut trobat.

La policia explica que el sospitós té antecedents per fets delictius diversos. Els Mossos han obert una investigació que es troba en marxa per esbrinar els motius dels succés i aclarir si entre l’agressor i les víctimes existia cap mena de relació prèvia.

Per altra banda, els Mossos d’Esquadra han informat també aquest dimecres a la tarda de la detenció d’un dels presumptes autors del tiroteig en què dues persones van resultar ferides en una casa ocupada al barri del Besòs i el Maresme, el passat 15 de gener. Aquell dia, la policia va desplegar un fort dispositiu per detenir els autors dels trets i van envoltar l’edifici, al creure que almenys una persona s’hi havia atrinxerat.

Quan van irrompre, però, no hi van trobar ningú. En canvi, van descobrir que al domicili s’amagava una plantació de marihuana. Els Mossos han confirmat aquest dimecres que la principal hipòtesi relaciona el tiroteig amb una discussió entre persones dedicades al tràfic de droga.

Més notícies
Agents del Grup Especial d'Intervenció (GEI) davant de passatge de Foret, on es va produir el tiroteig el 15 de gener de 2022 / ACN
Detingut un dels presumptes autors del tiroteig al pis ocupat al Besòs
Notícia: Detingut un dels presumptes autors del tiroteig al pis ocupat al Besòs
Comparteix
Els Mossos, que no descarten més detencions, vinculen el succés amb una discussió entre persones dedicades al tràfic de drogues
Una UCI a un hospital de Barcelona, en una imatge d'arxiu / Jordi Play
Un doctor del Vall d’Hebron critica la gestió “lamentable” de la pandèmia
Notícia: Un doctor del Vall d’Hebron critica la gestió “lamentable” de la pandèmia
Comparteix
El cap d'oncologia de l'hospital augura un augment de la mortalitat per la saturació dels serveis sanitaris

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa