Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Roben joguines solidàries en un centre comercial de Barcelona
  • CA

El centre comercial SOM Multiespai, situat entre el districte de Sant Andreu i el de Nou Barris, ha estat víctima d’un robatori menyspreable en els últims dies. Algú s’ha endut desenes de regals que s’acumulaven sota l’arbre de Nadal dels grans magatzems, ha informat Betevé. Eren regals recollits per a una campanya impulsada per una parròquia evangèlica de Nou Barris per a infants de famílies necessitades.

Església Nou Barris ha explicat que el cadenat que protegia els obsequis ha sigut esberlat. De tots els donatius per ser lliurats a llars que travessen dificultats, no n’han quedat més que uns pocs. En tots cas, els organitzadors de la campanya van poder distribuir regals aquest dijous a 500 menors derivats de serveis socials.

La campanya Joguines solidàries atén cada any un miler d’infants, en la seva majoria residents al districte de Nou Barris, però també a altres zones de la ciutat, explica la comunitat evangèlica d’Església Nou Barris. La parròquia demanava en especial regals per a infants de vuit a 14 anys. “És el perfil més complicat d’atendre perquè rebem menys quantitat de donacions”, explicava al seu bloc, abans de la sustracció.

“Pot ser una joguina o un joc de taula, material escolar i esportiu, literatura infantil i juvenil, caramels envasats, complements, colònies i tot allò que sigui susceptible de ser regalat”, enumerava Església Nou Barris, impulsora d’una campanya que pretén que el Nadal no esquivi cap llar. La recollida d’obsequis va finalitzar el 20 de desembre però, a causa de l’atracament, SOM Multiespai l’ha prorrogat fins més enllà de la festivitat de Reis, 6 de gener, per refer-se de la pèrdua de les donacions i acumular-ne de noves.

Un altre robatori similar s’ha produït aquesta setmana a Barcelona. Va ocórrer aquest dijous a la Fundació Joan Salvadó Gavina, que també va denunciar el furt de joguines solidàries al seu local del Raval. És el segon que pateix en menys de dues setmanes. A més d’una trentena de joguines, també es va sostreure una televisió, telèfons i bitllets de nens adquirits per a menors del casal, informa Betevé.

Més notícies
Un treballador de la neteja municipal, durant l'estat d'alarma a Barcelona pel coronavirus / David Zorrakino - Europa Press
Vaga de neteja coincidint amb Reis a tres districtes de Barcelona
Notícia: Vaga de neteja coincidint amb Reis a tres districtes de Barcelona
Comparteix
CCOO crida a aturar-se el personal de Sants-Montjuïc, les Corts i Sarrià-Sant Gervasi entre el 5 i el 7 de gener
Resultat de la prova d'alcoholèmia a un conductor detingut per la Guàrdia Urbana de Barcelona / Guàrdia Urbana de Barcelona
Detingut per conduir sense carnet i quadriplicar la taxa d’alcoholèmia
Notícia: Detingut per conduir sense carnet i quadriplicar la taxa d’alcoholèmia
Comparteix
L'arrestat va fer saltar les alarmes de la policia un cop es va saltar un semàfor en vermell

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa