Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos robatoris de rellotges de luxe amb violència en un dia
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha informat aquest dilluns sobre dos robatoris de rellotges de luxe que van tenir lloc aquest diumenge. Un dels robatoris es va produir al barri de la Barceloneta i el segon a les immediacions del Mercat de la Boqueria, dues ubicacions eminentment turístiques.

En el primer cas, agents que patrullaven per les platges van veure dues persones que fugien de la plça de la Barceloneta. Aquest fet els va posar en alerta i van acabar identificant-les. En aquest procés d’identificació els agents van poder recuperar un rellotge de luxe que minuts abans havien robat amb violència a un turista, segons ha informat la policia municipal. Els dos individus van ser detinguts i el rellotge va ser retornat a la víctima del robatori.

A banda d’aquest fet, també s’ha informat d’un segon robatori de rellotge de luxe amb violència, en aquest cas a prop de la Boqueria. Una patrulla va presenciar els fets i els autors van fugir quan van veure la policia. Els agents van aconseguir enxampar un dels lladres, que va ser detingut. També es va recuperar el rellotge que va poder ser retornat al seu propietari.

La seguretat a la ciutat, en xifres

Els lladres reincidents eren una de les principals preocupacions de la policia per aquest estiu a la ciutat. Segons les dades difoses la setmana passada, Barcelon­a ha registrat un descens del 12,20% dels fets delictius respecte a l’estiu del 2019, amb dades molt remarcables com que els f­urts i els robatoris violents al carrer baixen aquest estiu un 22,4% i un 12,5% respectivament.

També es redueixen els robatoris amb força a establiments comercials un 42,8%, els robatoris amb força a domicili un 20% i els robatoris amb força a interior de vehicle un 9,65%. Per contra, les estafes, un volum important de les quals estan relacionades internet, continuen mantenint una tendència a l’alça amb 968 fets més denunciats respecte el 2019.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa