Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Roba un taxi i l’atrapen perquè no parla ni català ni castellà
  • CA

Surrealista història. Els Mossos d’Esquadra han detingut a la Jonquera un home que hauria robat el taxi que el portava des de l’Aeroport de Barcelona fins a Alemanya. Segons ha explicat la policia catalana, l’home va demanar al taxista un viatge a Alemanya, i mentre el conductor pagava a la benzinera, l’home, de 29 anys, va prendre el control del vehicle i va fugir. No sense que el taxista fes tot el possible per recuperar el seu vehicle. I és que va intentar agafar-se al taxi perquè no arrenqués, però va acabar arrossegat uns quants metres i amb lesions lleus. I va ser en un control a la sortida 2 de l’AP-7 on, en un control, va ser detingut.

No parlava ni català ni castellà

Segons ha explicat el Caso de fonts policials, l’agent que va fer el control va sospitar de seguida d’aquell taxista. I és que no parlava ni català ni castellà. L’home va acabar detingut per un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle amb intimidació i un delicte de lesions lleus. De moment, els Mossos investiguen com va arribar a l’aeroport del Prat i quines intencions tenia en robar el taxi.

El 2021, a Barcelona un home va assaltar un taxista a punta de pistola i li va robar 11.000 euros. Després d’algunes hores es va trobar el vehicle, o poc després, va ser localitzat i detingut el lladre. El sector del taxi ha denunciat en reiterades ocasions la situació d’inseguretat en què es troben els conductors davant de clients sospitosos. S’ha demanat poder instal·lar càmeres que gravin, però de moment no s’ha fet el pas. El 2022 es va tancar amb una vintena d’agressions a taxistes, i a més, hi ha casos de clients que es neguen a pagar. Per exemple, el novembre passat un client difonia un vídeo vantant-se de no pagar taxis i robar en comerços de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa