Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Un home presumeix d’agafar taxis sense pagar i de robar en comerços

Indignació a les xarxes socials pel comportament d’un home que presumeix d’agafar taxis sense pagar i robar en comerços a Barcelona. Una part del sector del taxi ha aixecat la veu per denunciar els delictes que estaria cometent aquest individu, que enregistra en vídeo els robatoris i els comparteix a través del seu perfil a la plataforma Instagram mofant-se de la seva aparent impunitat.

Segons es pot veure en els vídeos que el mateix autor comparteix a les xarxes socials, l’home va agafar aquest dimecres un taxi a l’estació de Sants de la capital catalana i, després d’un trajecte de més de 16 euros, abandona el vehicle corrent per no pagar. En l’àudio que acompanya les imatges es pot sentir com l’individu es refereix al taxista com la seva “pròxima víctima” i com un cop dins del cotxe s’autoproclama com a “rei del simpa. Mentre està fugint corrents del taxi, l’home també es dirigeix als seus seguidors amb la següent frase: “Volíeu simpa? Doncs aquí el teniu”.

En altres vídeos també compartits per l’autor a través de les xarxes es pot veure com l’home s’emporta una mandarina i un plàtan d’un comerç sense pagar. “Adeu, amic, me les emporto”, li diu al dependent amb un to burleta. Quan el responsable de l’establiment li diu que les ha de pagar, ell respon que se les emporta gratis perquè ell és el “cara braga”.

La mateixa situació es repeteix amb una floristeria, on roba un ram de flors al·ludint que els agafa gratis per donar-los a la seva “princesa”. En altres vídeos es pot veure com l’home treu en feix de bitllets de 50 euros i els exhibeix davant de la porta d’una comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Delictes reincidents

Segons denuncia el col·lectiu de taxistes, aquest no és el primer cop que aquest individu marxa sense pagar d’un vehicle després d’un servei i presumeix de la ‘gesta’ a través de les xarxes socials. “Quedem-nos amb la seva cara perquè aquest home és reincident”, alerten i apunten a veure si es poden prendre mesures per evitar que segueixi actuant d’aquesta manera.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gentuza made in spain a novembre 03, 2022 | 11:34
    Gentuza made in spain novembre 03, 2022 | 11:34
    Un muy y mucho espanol. Quina xusma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa