Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
A presó el detingut per l’incendi de caire masclista al Guinardó
  • CA

L’acusat d’incendiar el passat dissabte uns local ocupat per una família ha ingressat a presó. El jutjat ha ordenat l’ingrés cautelar a un centre penitenciari del presumpte atacant dels baixos de la ronda Guinardó, ha informat betevé. S’investiga el possible mòbil masclista en l’assalt en què es va calar foc a l’habitacle, suposadament amb la intenció de fer mal a la dona que vivia al local amb la seva parella i el seu fill.

Alhora, els Mossos d’Esquadra continuen buscant un altre individu a qui també es relaciona amb els fets. Els agents situen aquest segon sospitós en el lloc del sinistre quan es va cremar. L’home que es troba en recerca i captura va ser arrestat temps enrere, acusat d’haver comès una agressió sexual a la dona que habitava els baixos.

Segos van relatar diversos testimonis, els dos individus es van atansar amb una garrafa d’entre 5 i 8 litres amb líquid inflamable al local i van ruixar la porta d’entrada. A continuació, van calar-hi foc i van marxar del lloc sols.

El local va quedar totalment calcinat per culpa del foc i els pisos propers van haver de ser desallotjats per comprovar l’estat de l’estructura del bloc. Les flames no van causar cap ferit. Els veïns van poder tornar als seus domicilis després que els Bombers de Barcelona constatessin que no hi havia perill d’esfondrament de l’immoble.

La família que va perdre el sostre va veure des del carrer com cremava casa seva i posteriorment la policia els va prendre declaració, juntament amb la resta de testimonis. L’acusació inicial dels Mossos contra l’atacant que sí han aconseguit capturar era per amenaçar amb un ganivet la dona que residia al local incendiat. En tenir-ne coneixement els investigadors del foc van comprovar que coincidia amb un dels dos presumptes causants de l’incendi, segons un reconeixement fotogràfic. Al càrrec inicial d’amenaces hi van sumar un delicte d’incendi.

Més notícies
Grafiti contra la presidenta de TMB, Laia Bonet / CGT
Els sindicats collen Bonet pel cas del conductor acusat a Twitter
Notícia: Els sindicats collen Bonet pel cas del conductor acusat a Twitter
Comparteix
CGT torna a demanar la dimissió de Bonet mentre el comitè continua reclamant mesures després que s'exculpés el treballador
La Guàrdia Urbana ha detingut quatre persones per haver robat 78 peces de roba d'una botiga al Portal de l'Àngel / Guàrdia Urbana
Roben 78 peces de roba i acaben detinguts
Notícia: Roben 78 peces de roba i acaben detinguts
Comparteix
El valor del material sostret ascendeix a un total de 1.255 euros amb 40 cèntims, ha xifrat la Urbana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa