Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un nen de 3 anys es perd al metro i s’està mitja hora sense la seva família
  • CA

Un infant de tres anys, que no parlava cap idioma, es va perdre enmig de l’Eixample de Barcelona el passat 28 d’abril. Segons ha comunicat la Guàrdia Urbana, es tracta d’un infant de la Gran Bretanya que havia vingut a passar uns dies a Barcelona amb la seva família. Fonts pròximes a la policia municipal han detallat que agents de la zona van rebre una alerta que els avisava d’un nen perdut a la zona de Sant Antoni. Aquestes mateixes fonts detallen que la família el va perdre a la sortida del metro, però que el van poder recuperar 30 minuts més tard.

El nen disfressat de Mosso

No és el primer cop que es perd un infant al centre de Barcelona. A finals de febrer, els Mossos d’Esquadra van explicar que un nen de tan sols cinc anys es va perdre a la plaça de Sant Jaume. Coincidia just amb carnaval, amb la qual cosa l’infant anava disfressat de policia. Els agents van decidir portar-lo al centre de control del Palau de la Generalitat per mirar de distreure’l mentre tractaven de localitzar els seus parents. En aquest cas, el nen va estar perdut vint minuts. Els Mossos van celebrar que la història tingués un “final feliç”.

Què fer en aquestes situacions?

En el cas d’aquest divendres, la família, que el buscava per la zona, el va acabar trobant allà mateix, un desenllaç similar al que va tenir el cas del nen disfressat de Mosso. Un pèl diferent és quan el desaparegut és un adolescent o una persona adulta. En una entrevista al TOT Barcelona, la caporala Laura Villanueva, responsable de l’Oficina d’Atenció a Famílies de Persones Desaparegudes dels Mossos d’Esquadra, va desmentir que faci falta esperar 24 hores per denunciar una desaparició. En aquest sentit, va indicar que és un fals mite que calgui esperar 24  hores per si la persona torna i va recordar que aquestes hores poden ser crucials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa