Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un nen de 5 anys es perd i acaba vigilant el Palau de la Generalitat

Els Mossos d’Esquadra han difós una història del tot curiosa a les seves xarxes socials. Un nen de cinc anys disfressat de Mosso es va perdre als entorns de la plaça de Sant Jaume, al centre de Barcelona, divendres passat cap a les set del vespre, segons ha pogut saber aquest diari. Segons explica la policia catalana, els agents el van trobar tot sol i sense saber on era la seva família. Veient que anava disfressat de policia, el van portar al centre de control del Palau de la Generalitat per mirar de distreure’l mentre els agents tractaven de localitzar els seus parents.

Fonts policials detallen que allà s’hi va estar uns vint minuts, el temps que van trigar a localitzar la mare de la criatura. “Ens va ajudar a vigilar el palau”, detalla el comunicat, que també celebra que aquesta història “hagi tingut un final feliç”.

Desaparició a Barcelona

Poques hores abans de fer aquesta piulada, els Mossos n’han fet una alertant d’una desaparició. Aquest cop, però, més greu, ja que es traca d’una jove de 17 anys que va ser vista per últim cop el passat dissabte al districte de Sarrià – Sant Gervasi i que encara no ha aparegut. Segons la informació facilitada per la policia a través d’una publicació a Twitter, la noia fa 1,69 metres d’alçada, porta el cabell curt i diversos pírcings, entre els quals un al nas. Pel que fa a la seva roba, la menor portava en el moment de la desaparició i texà de color blau clar trencat pels genolls i un jersei de llana de color grana.

Els Mossos d’Esquadra han demanat que qualsevol persona que la vegi o tingui cap pista sobre el seu possible parador, així com qualsevol altra informació que pugui ser rellevant per trobar-la, es posi en contacte amb el telèfon d’emergències 112 o truqui a les autoritats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa