Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos investiguen la mort violenta d’un home a Sants-Montjuïc

Mort violenta aquesta matinada a la plaça Nou de Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han informat en un comunicat que la Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació després que cap a les 5:25 h de la matinada els Mossos de la comissaria de Sants-Montjuïc han rebut un avís en què s’informava que en aquesta plaça hi hauria dues persones amb ferides d’arma blanca. Els agents s’hi han traslladat i hi han trobat dues persones ferides. Una de les víctimes ha estat traslladada a l’hospital mentre que la segona víctima ha mort.

Un segon mort a l’Hospitalet

Però a més, els Mossos han informat a les xarxes socials d’un segon mort que estaria relacionat amb els fets. En aquest cas, la víctima hauria rebut una ganivetada al Metro, i segons la policia catalana, el Sistema d’Emergències Mèdiques s’ha adreçat al lloc, però no ha pogut fer res per salvar-li la vida. “Investiguem dues morts violentes per arma blanca aquesta matinada, una a l’Hospitalet de Llobregat i l’altra a Barcelona. Hem detingut un home relacionat amb els fets a l’Hospitalet“.

Les armes blanques, polèmica a Barcelona

Justament, les armes blanques han estat al centre de la polèmica sobre la seguretat a Barcelona. En només tres anys, ha crescut un 70% la confiscació d’armes blanques a la ciutat. De fet, el màxim responsable de la seguretat a Barcelona, Albert Batlle, va arribar a parlar de “la cultura de la navalla” i del fet que el Govern de la Generalitat no atenia prou les necessitats d’efectius de Mossos. Però va acabar matisant l’afirmació amb xifres. Va assegurar que l’activitat delictiva a Barcelona disminueix. Batlle ha explicat que aquest octubre del 2022 l’activitat delictiva a la ciutat ha baixat un 16,73 % respecte al mateix mes del 2019. De fet, és una reducció del 4% més respecte a la darrera dada coneguda del setembre, que havia registrat una disminució del 12% comparat amb el mateix mes prepandèmic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa