Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Mossos busquen una desena d’agressors de dos vigilants del metro
  • CA

Dos agents de seguretat van ser agredits aquesta matinada de dilluns a l’estació de Sants de la línia 3 de metro per un “grup nombrós” format per “10 o 15 persones”, confirmen els Mossos d’Esquadra. El cos ha obert una investigació per aclarir els fets, que podrien haver-se originat després que els vigilants apallissats advertissin els agressors que no duien les mascaretes posades, informa Metrópoli Abierta.

Els Mossos expliquen que els fets van ocórrer cap a les 00.45 hores de la passada matinada a les instal·lacions de la línia 3 de Sants, que enllacen amb la línia 5 i l’estació de Sants. Amb les pesquises obertes, els agents tracten ara d’identificar i localitzar els presumptes atacants. La policia catalana afegeix que ha rebut denúncia de les víctimes.

Per la seva banda, TMB explica que els Serveis d’Emergències Mèdiques van haver d’intervenir. Segons la companyia pública, un vigilant i un dels presumptes atacants van ser traslladats a centres mèdics.

Estafa amb targetes SIM

Per altra banda, els Mossos d’Esquadra han informat de la detenció de dos presumptes estafadors a Barcelona. Van usurpar la identitat de 14 persones duplicant la targeta SIM dels seus mòbils, amb l’objectiu d’accedir als seus comptes de banca digital i apropiar-se de diners. A través d’aquesta via, els arrestats van sostreure uns 80.000 euros.

El suposat mecanisme que empraven per furtar els diners demostrava una alta especialització. Segons la policia, contactaven amb la companyia de telefonia i es feien passar per la víctima per demanar un duplicat de la targeta SIM. Un cop enredat la companyia i aconseguien el duplicat, es posaven en contacte amb el banc de les víctimes i robaven les quantitats.

Després de passar a disposició judicial, els dos sospitosos han quedat en llibertat amb càrrecs. La policia catalana adverteix que quedar-se sense cobertura de cop pot ser indici que s’ha duplicat la targeta SIM, atès que l’original queda anul·lada quan es crea una de nova.

Etiqueta d’ITV fraudulenta

Aquest dilluns també ha trascendit que la Guàrdia Urbana ha obert una investigació contra un conductor per dur presumptament una etiqueta d’ITV que no corresponia a cap inspecció que en realitat el vehicle hagués superat. Els agents s’hi van fixat en l’adhesiu perquè van observar el cotxe mal estacionat aquest diumenge, quan ocupava part d’un carril bici i obstaculitzant el trànsit de bicicletes en un carrer de l’Eixample.

Els policies van efectuar les comprovacions pertinents i van constatar que l’enganxina que lluïa el parabrisa no corresponia amb el vehicle. La Guàrdia Urbana ha iniciat una investigació per un suposat delicte de falsedat documental contra el propietari de l’automòbil.

Més notícies
Actors en un assaig, en una imatge de recurs / Pixabay
El Col·legi de Teatre trasllada la denúncia per abusos als Mossos
Notícia: El Col·legi de Teatre trasllada la denúncia per abusos als Mossos
Comparteix
Admet "possibles errors" en el presmpte cas d'assetjament de vuit professors revelat per 13 exalumnes
Imatge d'arxiu dels Mossos fent entrar un detingut al cotxe policial / Mossos d'Esquadra
Un atac masclista, rere l’incendi d’un local ocupat al Guinardó
Notícia: Un atac masclista, rere l’incendi d’un local ocupat al Guinardó
Comparteix
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home i en busquen un segon per calar foc a l'infrahabitatge d'una família

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa