Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La pressa per fugir traeix uns lladres que van fer-se amb un botí suculent
  • CA

Van furtar una bossa sense que els seus propietaris se’n adonessin però no van poder esquivar la policia. La Guàrdia Urbana ha informat aquest dijous de la detenció de tres persones al districte de l’Eixample acusades de cometre un robatori discret i amb un botí opulent.

En un apunt a Twitter, la policia local de Barcelona ha explicat que dos agents de paisà es van adonar que els tres sospitosos intentaven pujar a un cotxe “a correcuita”. Els agents van comprovar que duien una bossa que no els pertanyia, farcida de pertinences d’alt valor.

Segons la Guàrdia Urbana, els objectes robats dins de la bossa es valoren en 15.500 euros. La policia afegeix que la bossa i el contingut que carregaven a l’interior pertanyen a una parella. Les víctimes del robatori eren a la terrassa d’un bar de Rambla Catalunya, al centre de Barcelona, quan els presumptes lladres es van endur la motxilla. La policia explica que la parella no va ser conscient que els havien sostret la bossa fins que els agents els hi van tornar.

Detencions per narcotràfic

Per altra banda, la Guàrdia Urbana va col·laborar aquest dilluns amb els Mossos d’Esquadra en el desmantellament d’un grup criminal dedicat a ocupar pisos per produir i vendre droga. L’operació s’ha saldat amb la detenció de 18 persones, acusades de plantar marihuana a pisos buits. Alguns dels domicilis havien acabat de quedar deshabitats després que els seus habitants morissin.

Els habitatges s’ocupaven al barri del Polvorí, al districte de Sants-Montjuïc. Als acusats se’ls imputen delictes d’associació il·lícita, tràfic de substàncies estupefaents, defraudació de fluid elèctric i ocupació d’immobles. Els dos cossos policials han desarticulat un total de vuit plantacions de droga. Malgrat tot, el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs. Totes les persones detingudes tenen antecedents per tràfic de substàncies estupefaents per plantacions de marihuana.

Més notícies
L'aeroport del Prat, en una imatge / Pixabay
Vols més cars i menys oferta: així serà l’aeroport de la postpandèmia
Notícia: Vols més cars i menys oferta: així serà l’aeroport de la postpandèmia
Comparteix
Millorar la connexió amb la ciutat i aconseguir noves rutes intercontinentals, punts clau per preparar la infraestructura per a la recuperació
El carrer d'Astúries, a la Vila de Gràcia / Vicente Zambrano González
Barcelona blindarà tres de cada quatre edificis de Gràcia
Notícia: Barcelona blindarà tres de cada quatre edificis de Gràcia
Comparteix
L'Ajuntament redueix de 158 a nou els habitatges que preveu expropiar a bona part del districte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa