Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un ferit greu per un incendi de matinada a Nou Barris
  • CA

Una persona està en estat greu ingressada a l’Hospital Vall d’Hebron després d’un incendi en un pis al carrer d’Alcàntara, al barri de les Roquetes. El foc s’ha propagat la matinada d’aquest divendres, cap a les quatre, i s’han donat per acabades les tasques de restabliment de la normalitat una hora després, a les cinc, informen els Bombers al TOT Barcelona. A més d’aquesta víctima en estat greu, hi ha quatre ferits més, tots elsl de consideració menys greu, ingressats al Vall d’Hebron i a l’Hospital Sant Pau, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). A més, el SEM ha indicat a través de les xarxes socials que una de les víctimes ha estat donada d’alta in situ.

A través de les xarxes socials els Bombers de Barcelona han informat del succés, on han informat que fins a 10 dotacions dels bombers es van desplaçar fins al lloc dels fets. Els professionals informen que ja s’ha activat el servei del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per tal d’oferir un allotjament alternatiu i provisional a totes les persones afectades per aquest foc. En la mateixa línia, la Guàrdia Urbana “ha controlat el perímetre”, han explicat, a través de les xarxes socials.

A Barcelona ja s’han viscut més d’una desena d’incendis en llars des de Cap d’Any. El més sonat d’ells va deixar el balanç d’una dona de 60 anys morta. Va passar a finals de gener al carrer Vidal i Guasch número 5, també al barri de les Roquetes. En el mateix foc va quedar ferit greu un home de 70, que va haver de ser traslladat a l’Hospital Moisès Broggi a causa de la inhalació de fum. Igualment, set persones més van haver de ser ateses pel mateix motiu, segons va informar l’Ajuntament de Barcelona en un comunicat.

Al barri del Raval a finals d’any va cremar un bloc, del qual van resultar ferides quatre persones. L’afectació sobre aquest bloc, situat al carrer Nou de la Rambla és de consideració, ja que les tasques per restablir el sistema elèctric és de mesos, segons va informar aleshores l’Ajuntament de Barcelona. Diverses de les famílies que viuen en aquest edifici van decidir tornar a casa seva, malgrat no tenir llum, per passar el Cap d’Any. Algunes d’elles al·legaven que tenien por que els ocupessin casa seva, si estaven fora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa