Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una persona amb cremades de segon grau en un incendi a un local del Raval
  • CA

Una persona ha patit cremades de segon grau després de declarar-se un incendi en un local del Raval on vivien. Una més ha patit ferides de menor gravetat. Els fets han ocorregut aquest dissabte al migdia. Les víctimes han estat ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que s’ha desplaçat fins al lloc dels fets. L’incendi ha sigut aparatós i ha generat una forta fumera al Raval. Fins al número 16 del carrer Santa Madrona s’han desplaçat diverses dotacions dels Bombers de Barcelona, així com de la Guàrdia Urbana.

Es tracta de la primera deflagració de l’any 2022 a la ciutat. No hi ha constància que l’incendi hagi afectat l’estructura de l’edifici. Els Bombers han apagat el foc a les 13 hores, han confirmat fonts municipals al TOT Barcelona. A hores d’ara es desconeixen les causes de l’incendi.

Un grup de veïns observen les tasques d'extinció d'un incendi a un local situat al número 16 del carrer de Santa Madrona aquest 1 de gener de 2022 / Sílvia Barroso
Un grup de veïns observen les tasques d’extinció d’un incendi a un local situat al número 16 del carrer de Santa Madrona aquest 1 de gener de 2022 / Sílvia Barroso

El foc ha generat una forta expectació entre el veïnat. De fet, diverses persones, especialment dones grans, han tret cadires de casa seva i s’han assegut al carrer, a una distància prudencial d’on hi ha hagut l’accident i sempre respectant el cordó policial establert per la Guàrdia Urbana.

Foc a la rambla de Guipúscoa

Un altre foc ha marcat el primer dia de l’any a la rambla de Guipúscoa. Els Bombers han actuat a l’interior d’un habitatge. No hi ha ferits, encara que dues persones han estat ateses per inhalació de fum. A hores d’ara es desconeixen les causes de l’accident, no s’ha danyat l’estructura de l’edifici, però el pis en qüestió es troba en estat inhabitable, segons fonts municipals. El Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) està atenent a tres dones afectades per aquest incendi, per tal de trobar un reallotjament on passar aquests primers dies de l’any 2022.

Quatre hospitalitzats per un altre incendi al Raval

Aquest divendres quatre veïns, també del Raval, han requerit atenció hospitalària. Vivien a un bloc situat al carrer Nou de la Rambla número 39, després que s’hagi ocasionat un foc en un comptador elèctric situat a la primera planta de l’edifici, on hi ha 48 pisos. La finca no disposa de llum, a causa de l’accident. Tot i això, 28 famílies han decidit passar la nit de Cap d’Any a les foques, ha informat el tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle aquest dissabte al matí, a través d’una atenció als mitjans on ha fet el balanç de l’últim dia de l’any i la primera matinada del 2022.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa