Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Frau elèctric i risc en un bloc per una plantació de marihuana

Una gran plantació de marihuana que s’ocultava en un pis de la Zona Franca exposava el bloc a patir un incidendi. Els Mossos d’Esquadra ho han explicat aquest dimecres, quan han anunciat que la policia ha desmantellat un cultiu clandestí de la planta per processar-la per a la seva posterior venda com a droga.

El cos ha explicat que la plantació s’ha localitzat en un habitatge del barri de la Zona Franca, a Barcelona, arran d’un avís. Gràcies a la informació que han rebut de forma anònima, els agents han pogut descobrir la localització d’un cultiu més de marihuana, un delicte que sovinteja a diferents punts de Barcelona, tant en habitatges com en locals en desús. A l’irrompre en el domicili, els agents que formaven part de l’operatiu hi han trobat 361 plantes de marihuana. La plantació ha sigut desmantellada.

Els Mossos han explicat que, a més del cultiu il·legal, al pis es cometia frau elèctric perquè disposava de corrent que es punxava per alimentar tota la instal·lació de llums, ventiladors i altres estris per aconseguir les condicions òptimes de llum i de temperatura per fer créixer les plantes de marihuana. La xarxa fraudulenta amb què es furtava l’electricitat suposava risc que al pis es prengués foc, han apuntat els agents.

La policia ha precisat que no s’han produït detencions durant l’operatiu, informa l’ACN. En el moment de l’entrada policial no hi havia ningú dins de l’habitatge. També hi han descobert estris habituals per cultivar plantacions d’aquest tipus. Tota la infraestructura que nodria la plantació s’ha desballestat.

Els cops dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana contra la producció i la venda d’estupefaents són un degoteig habitual a Barcelona. Fa menys d’un mes, una batuda conjunta de Mossos i de la policia local de Barcelona es va saldar amb la intervenció de 346 plantes de marihuana al barri del Bon Pastor. En aquell cas, sí que es va practicar una detenció i, a més, es va obrir una investigació a una altra persona implicada en el cultiu il·lícit.

Més notícies
Valentín Moreno, conegut com l''assassí de la Vila Olímpica', en el judici per l'agressió dels jugadors del Bada Bing / TVE

Els crims de l’assassí de la Vila Olímpica que van esfereir Barcelona

Notícia: Els crims de l’assassí de la Vila Olímpica que van esfereir Barcelona
Comparteix
Les sentències de l’assassinat d’un jove i de la brutal pallissa en un camp de futbol tracen l’agressivitat de Valentín Moreno, mort a trets fa dues setmanes
Notícia: Els crims de l’assassí de la Vila Olímpica que van esfereir Barcelona - Mobile
Els efectius dels cossos de seguretat precintant l'edifici incendiat de la plaça Tetuan / ACN

Els treballadors socials avisen: “Hi ha més famílies com la de Tetuan”

Notícia: Els treballadors socials avisen: “Hi ha més famílies com la de Tetuan”
Comparteix
Empleats municipals assenyalen les mancances per socórrer persones sense estada regularitzada
Notícia: Els treballadors socials avisen: “Hi ha més famílies com la de Tetuan” - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa