Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ferides tres persones per cremades en l’incendi d’uns baixos del Raval
  • CA

Una persona ha estat hospitalitzada aquest vespre a causa de les cremades que ha patit per l’incendi que s’ha declarat en els baixos d’un edifici d’habitatges al barri del Raval. El foc s’ha declarat en la planta baixa del número 58 del carrer Riera Alta. Altres dos persones també han patit cremades.

Segons informa l’Ajuntament, dos dels ferits han estat atesos en el lloc dels fets i no han requerit ingrés en un centre sanitari. Es desconeix l’estat i l’afectació de la persona que sí que ha estat evacuada a un hospital.

Agents dels Bombers de Barcelona i de la Guàrdia Urbana s’han desplaçat a l’immoble del Raval on s’ha registrat el sinistre aquest vespre. Els Bombers han aconseguit sufocar les flames, mentre un grup de veïns i de vianants seguien l’escena amb atenció.

Veïns i vianants a prop de l'edifici de la Riera Alta on s'ha declarat un incendi / JAG
Veïns i vianants a prop de l’edifici de la Riera Alta on s’ha declarat un incendi / JAG

Un gos rescatat

Per altra banda, la Guàrdia Urbana ha informat que ha rescatat un gos que ha trobat alterat després d’estar-se gairebé tres hores tancat dins d’un cotxe. Els policies han alliberat la mascota, que havia quedat reclosa en un vehicle aparcat en un garatge.

Un treballador del pàrquing ha avisat a la policia, que ha trobat el gos en un “gran estat d’ansietat” dins del vehicle i amb les finestres tancades. Els policies investiguen ara la propietària de la mascota per haver comès un presumpte delicte d’abandonament animal.

No és l’única intervenció recent de la Guàrdia Urbana per socórrer un animal. La policia va informar aquest passat cap de setmana que havia rescatat una gavina que va resultar ferida per l’explosió d’un petard.

Els fets van ocórrer al barri del Font de la Guatlla, a Sants-Montjuïc, en plena temporada de venda de petards en la setmana de la revetlla de Sant Joan. Els agents van trobar l’ocell malferit a una ala. Els policies van traslladar l’au a una comissaria de Sants-Montjuïc.

Després d’auxiliar l’animal i posar-lo en lloc segur, la Guàrdia Urbana va informar que va fer gestions perquè un equip especialitzat es fes càrrec de la cura de la gavina. La policia local va explicar que preveia que l’au ingressaria en un centre de recuperació d’animals.

Més notícies
Cartells en contra de la LGTBI-fòbia / Gemma Sánchez / ACN
Un regidor denuncia haver patit una persecució homòfoba al Raval
Notícia: Un regidor denuncia haver patit una persecució homòfoba al Raval
Comparteix
Un membre del govern municipal de Ripollet explica que ell i un altre home van ser increpats al crit de "maricons de merda"
Una de les terrasses ampliades en una imatge d'arxiu / Jordi Play
Incendi polític per la limitació de terrasses: ERC acusa Collboni de mentir
Notícia: Incendi polític per la limitació de terrasses: ERC acusa Collboni de mentir
Comparteix
Els republicans consideren que el consistori està cedint a les pressions de restauradors i comerciants
Els efectius dels bombers amb el nen de set anys rescatat d'una piscina de Sarrià / Bombers
El regal d’un nen als Bombers després de rescatar-lo d’una piscina a Sarrià
Notícia: El regal d’un nen als Bombers després de rescatar-lo d’una piscina a Sarrià
Comparteix
El petit de set anys s'havia quedat amb el braç atrapat al desguàs
Imatge d'arxiu de cotxes circulant a Barcelona. / ACN (Josep Ramon Torné)
Barcelona serà un laboratori europeu en mobilitat urbana
Notícia: Barcelona serà un laboratori europeu en mobilitat urbana
Comparteix
La capital catalana acorda de la mà de la Unió Europea convertir-se en un banc de proves per desenvolupar projectes pioners

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa