Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’estrany i còmic amagatall on els Mossos han detingut dos lladres

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada dos lladres després de robar la caixa registradora d’un bar del districte de Sant Martí, a Barcelona. El curiós del cas, però, no és el contingut que han robat, sinó on han pogut localitzar els agents als dos lladres. Estaven amagats dins d’un contenidor d’escombraries.

Segons relaten els Mossos a través del seu perfil de Twitter, els dos lladres han arrencat a córrer en diferents direccions quan han vist els agents de policia que els estaven buscant. Sense trobar una alternativa per escapar-se, tots dos s’han amagat a l’interior de dos contenidors diferents. Allà, els agents els han localitzat i els han pogut detenir sense inconvenients. Tal com expliquen a la publicació a les xarxes socials, els han pogut vincular amb el robatori al bar gràcies a un tiquet que hi havia a la caixa.

El rellotge de 70.000 euros robat

Aquests fets han tingut lloc poc després que aquest cap de setmana, dos homes que anaven en moto robessin un rellotge al tenista Grigor Dimitrov valorat en 70.000 euros. Els dos lladres li van robar l’objecte de valor al tenista, que actualment es troba a la capital catalana per disputar el torneig del Compte de Godó, estirant-li del cantell mentre viatjava amb cotxe. Per fer-ho, els dos lladres que anaven en moto van plegar-li el retrovisor del cotxe per, d’aquesta manera, obligar-lo a baixar la finestra i treure el braç per tornar a col·locar correctament el retrovisor i aprofitar el moment per robar-li el rellotge d’una estrebada.

Segons les darreres dades facilitades pels Mossos, durant el 2022 van tenir lloc a la ciutat 193.286 fets delictius. Tot i l’alt nombre de delictes, la xifra de l’any passat suposa un decreixement del 14,6% respecte a 2019. Tot i el descens del nombre de furts que ha viscut Barcelona aquest darrer any, els robatoris segueixen sent els delictes més freqüents a la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa