Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Enxampen una parella que s’aprofitava d’un nadó per robar rellotges de luxe

Dos agents de la Guàrdia Urbana han enxampat aquesta setmana una parella que utilitzava el seu nadó per furtar rellotges de luxe d’un establiment comercial de l’Eixample. Segons ha pogut saber el TOT Barcelona, la policia barcelonina va rebre un avís d’una botiga cèntrica alertant d’una parella que circulava amb una actitud molt nerviosa per l’establiment. Agents de paisà van aturar l’home a la sortida del comerç i van poder comprovar que estava intentant furtar dues caixes amb rellotges de luxe de l’interior de la botiga. La sorpresa d’aquest cas, però, és el modus operandi de l’operació.

L’home es disposava a sortir amb el carret del seu nadó com si no passés res. Ara bé, sorprenentment dins del cotxet no hi havia cap nen sinó les caixes que pretenia robar. La mare de la criatura s’havia quedat a l’interior de l’establiment amb el nadó a l’espera que la seva parella aconseguir escapar amb els objectes robats, el valor dels quals puja fins als 548 euros. Fonts municipals coneixedores del cas confirmen al TOT que la seguretat de l’establiment ha detallat que la parella havia retirat les alarmes dels objectes a l’interior de la botiga.

Consells per evitar robatoris en zones turístiques

La Guàrdia Urbana també ha fet públic la detenció de dues persones que intentaven furtar un mòbil a un client d’una botiga cèntrica del Raval. També a l’Eixample, la policia ha comunicat una altra actuació aquest passat dilluns que ha permès evitar el robatori d’una bossa amb objectes valorats en 3.500 €. És habitual que es produeixin situacions d’aquest tipus en grans espais amb aglomeracions i, encara més, en zones turístiques densament poblades. Per aquest mateix motiu, la policia municipal aconsella que “per evitar furts, procureu dur la cartera i el mòbil a les butxaques interiors, aneu amb compte amb les empentes i les aproximacions sospitoses”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa