Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Allau de robatoris en diferents punts de la ciutat
  • CA

A les diferents forces policials se’ls ha girat feina en les darreres hores a la capital catalana. De fet, hi han succeït tres casos que n’han requerit la seva intervenció: d’una banda, ahir a la nit agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir tres persones per un robatori amb força a una botiga del barri de la Guineueta. Els lladres van trencar la porta de vidre que donava accés a l’establiment i, tan bon van ser descoberts, un d’ells va amenaçar el vigilant amb una navalla.

A un pis de Gràcia amb la propietària a dins

De l’altra, també la Guàrdia Urbana va procedir ahir a la detenció d’un home per haver entrat a robar en un pis de Gràcia mentre la inquilina era dins. En ser sorprès per la propietària, l’individu va intentar fugir però poc després va ser localitzat i interceptat prop de la zona amb una prova irrefutable: portava les eines utilitzades per forçar el pany.

Furt d’ordinadors portàtils a Gràcia

Finalment, avui a la tarda els Mossos han comunicat que un dispositiu d’agents de paisà havia permès la detenció de quatre persones a Les Corts. Concretament, aquests individus es dedicaven al furt d’ordinadors portàtils a l’entorn universitari. Entre tots plegats sumaven un total de 54 antecedents.

La policia catalana ha detallat que s’estan desplegant en aquesta zona per detectar lladres que aprofiten qualsevol distracció quan la gent és al bar, a la terrassa o a la biblioteca per sostreure les motxilles amb tot el seu contingut. En aquest sentit, recomanen vigilar sempre les pertinences i trucar al 112 en cas de detectar persones sospitoses.

En el cas dels furts, una tendència que està a l’alça és el furt amb el “mètode de la crossa” atès que ja últimament ja se n’han registrat diversos episodis a la capital catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa