Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Nou intent de furt amb ‘el mètode de la crossa’
  • CA

Uns agents de paisà de la Guàrdia Urbana de Barcelona van aconseguir enxampar in fraganti una persona que intentava robar una cartera de la butxaca de l’abric d’un home. Els fets van succeir dins del metro al districte de Sant Martí i l’individu ho va provar amb “el mètode de la crossa”. La Guàrdia Urbana ho ha difós aquest migdia a través del seu compte de Twitter.

Es tracta d’una estratègia de robatori que s’acostuma a utilitzar amb la finalitat de furtar objectes com ara telèfons mòbils, carteres o qualsevol altre que es deixi en algun lloc visible, com ara la barra d’un bar o el mostrador d’un establiment. Aquest mètode es basa en tapar amb un altre objecte -diari o roba, per exemple- l’objectiu que es pretén robar i, d’aquesta manera, fer efectiu el robatori. En aquesta ocasió, però, la cartera era a la butxaca d’un abric.

Cas recent molt similar a l’Eixample

No és pas un mètode nou sinó que s’ha repetit en diverses ocasions a la capital catalana. De fet, a mitjans d’aquest mes uns agents també de paisà de la Guàrdia Urbana de Barcelona van atrapar in fraganti tres persones -dos homes i una dona- que es coordinaven per furtar amb el ‘mètode de la muleta’, concretament al districte de l’Eixample. Així ho va anunciar el propi cos de la Guàrdia Urbana des del seu compte de Twitter.

D’altra banda, a finals de novembre dos agents de la Guàrdia Urbana de paisà van interceptar dues persones que sortien corrents del centre comercial Diagonal Mar. La seva actitud va fer sospitar els agents, que de seguida van procedir a identificar-los i, un cop ho van fer, es van adonar que pesava una ordre de detenció damunt d’una d’elles. En l’escorcoll van trobar també un mòbil d’alta gamma i, com a conseqüència, les dues persones van ser detingudes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa