Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Detinguts per furtar un mòbil d’alta gamma d’un centre comercial
  • CA

Dos agents de paisà de la Guàrdia Urbana de Barcelona van aturar ahir dues persones quan marxaven de pressa i corrents d’un centre comercial de la capital catalana, concretament al de Diagonal Mar. Així ho ha anunciat aquesta tarda el propi cos des del seu compte de Twitter.

Aquesta actitud va fer sospitar els agents, que de seguida van procedir a identificar-les. Després de fer-ho, es van adonar que una ordre de detenció pesava damunt d’una d’elles.

Un mòbil d’alta gamma furtat

A més, durant l’escorcoll practicat a les dues persones també van trobar en una d’elles un telèfon mòbil d’alta gamma, que els agents dedueixen que havien acabat de furtar d’un establiment del propi centre comercial. En conseqüència, els agents de la Guàrdia Urbana van detenir les dues persones però no han transcendit més detalls de l’operació.

Una identificació surrealista

D’altra banda, ahir a la Gran Via de les Corts Catalanes la Guàrdia Urbana de Barcelona va viure un episodi surrealista quan va aturar dos homes que havien comès una infracció de trànsit. Un cop interceptats, també els van identificar i aleshores ho van intentar fer amb dos documents que presentaven indicis força clars de ser fraudulents. De fet, en ser interrogats els homes esmentaven dades que no coincidien amb els dels documents. Efectivament els papers amb els quals pretenien identificar-se davant dels agents eren falsos i, com a conseqüència, els agents de la Guàrdia Urbana van procedir a detenir-los.

I a principis d’octubre uns agents de la Unitat de Protecció de la Guàrdia Urbana van detenir una persona que, en aquest cas, havia robat una cadena d’or. Els fets van passar al carrer de Còrsega i es van originar fruit d’una discussió. En aquella ocasió el detingut, atemorit per la presència policial, gairebé es va empassar el botí: duia la cadena a la boca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa